Ама си е 15 годишна въшка, дето ще и литне някое бутало през капака.
Каквото и да си говорим, комфорта и разхода са най-добри при скорости до 110км/ч (за тази количка)

bread1978 написа:А, то че може - може сигурно, не споря![]()
Ама си е 15 годишна въшка, дето ще и литне някое бутало през капака.
Каквото и да си говорим, комфорта и разхода са най-добри при скорости до 110км/ч (за тази количка)
deversant написа:Имам колега с 1.9сди 99 в софия не е като моята 1.9д 96,момчето е майсторче и ми казва извънградско 5/100...пада на 4,5 (това немога да го повярвам изхождам от моята камбанария),градско в софия 5/100.Таз кола просто каза под капака и пише 5/100 няма разлика...
Аз на извънградско като я карам със 110-115 ми гори 5/100,като я карам със 150-160 ми гори същото!
Ако я карам със 120-130 ми гори малко повече,малко ми е странно как става това но е факт!
deversant написа:190 ги вдига за малко и не тогава разхода е 5/100!
deversant написа:Тези километри са критични за този мотор и няма шанс да е това разхода освем ако не е на маслото този разход?Кой по точно?![]()
Карал ли си ти,лично такова поло с такъв мотор?!
190 ги вдига за малко и не тогава разхода е 5/100!
И мога да ти кажа 140-160км/ч са и нармалната скорост.Колата си се чувства супер,стига пътя да позволява да я каваш с толкова!Сега ако ви кажа,че и на брат ми шкодата фабия (1.9 SDi 68k.с) гори пак 4/100 и в Пловдив не му качва повече от 5.5/100 пак ще изляза шарлатанин!В нашето семейство отдавна сме заложили на 1.9 дизел,и вие си приказвайте каквото искате!Гарантирам ви,че имам повече километри на различни дизели от вас!
И за голфа (AHF 110k.с) казват,че горял извън града 4л/100 по книжка от производителя но аз чесно този разход за 60 000км не го видях!Под 4.8/100 да се застрелям немога да го докарам!Но има хора твърдят,че им горели 4.2л/100... защо пък да не повярвам?Може колата им да е на по малко километри,и в по добро състояние....
Та дайте да се прикрепяме към темата на колегата,мисля че той си е задал въпроса и не го интересува на кой колко му горяла колата.Колега 9/100 за този мотор е много,това е моето мнение!
vinixxx написа:ако караш на къси разстояния ти е абсолютно нормален разхода кви филтри кви клапани
извинявам са че ви го казвам,ама са насрахте с тоя разход вече.вие кво искате студена да гори 5 е няма да стане тва никога
Даскала™ написа:Тоя EGR вкарва топъл въздух в началото докато навън е студено,май нещо такова...
Принципно не трябва да е затапен,ама ние българчетата си го затапваме
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта