boqn92 написа:При голфа е пак добре,имам и Мерцедес Ц220 (w203) там въобще не загрява с пуснато парно максимум до 65 градуса.
Тук един колега има W140 S300TD и при него нормалната температура е 70гр.(по ауто дата)
boqn92 написа:При голфа е пак добре,имам и Мерцедес Ц220 (w203) там въобще не загрява с пуснато парно максимум до 65 градуса.
pepstroi написа:и последното нещо е да не я караш като бабичка понеже си си я купил там за колко хиляди лева ами изчакай там 10-15 мин от как е запалена примерно си карал то маслото вече ще е позагряло и ще си има смазочни свойства дай и 2 пати газ как си трее на светофарите да видиш как ще си дигне номиналната температура
Jivko7777 написа:pepstroi написа:и последното нещо е да не я караш като бабичка понеже си си я купил там за колко хиляди лева ами изчакай там 10-15 мин от как е запалена примерно си карал то маслото вече ще е позагряло и ще си има смазочни свойства дай и 2 пати газ как си трее на светофарите да видиш как ще си дигне номиналната температура
Това е най-грешното мнениетака че колеги не обръщайте внимание
pepstroi написа:кое му е грешното хитрец ?
знаеш ли кога ще загреее в тоя студ ако не вкара турбината в действие тя оказва на много влияние за загряването нали през нея минава 1-во масло което загрява и 2ро вода която я охлажда ..........
pepstroi написа:кое му е грешното хитрец ?
знаеш ли кога ще загреее в тоя студ ако не вкара турбината в действие тя оказва на много влияние за загряването нали през нея минава 1-во масло което загрява и 2ро вода която я охлажда ..........
KirilGeorgiev написа:Кажи им на тези в сервиза да ти оправят колата и да не ти обясняват че е нормално защото не е
KirilGeorgiev написа:Ако тръгна за Пловдив и колата ми почне да духа топло на Пазарджик това за мен не е нормално
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: tdi fen и 34 госта