повишено количество масло в картерния отдушник AJM-РЕШЕНО!!!
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Re: повишено количество масло в картерния отдушник AJM
Колега ако Иво е много зает защо не пробваш в с.Ясенково?Там ти е близо и момчета си разбират от работата.
aliyatin.com написа:Колега ако Иво е много зает защо не пробваш в с.Ясенково?Там ти е близо и момчета си разбират от работата.
някакъв телефон можеш ли да ми дадеш да пробвам.искам иво да я погледне но ако е много зает и неможе и това е вариянт въпреки че за първи път чувам че там има някой който разбира от коли та даже и от помпи-дюзи?

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Ето ти един линк http://www.remontdiesel.com/index.htm -предполагам , че за този сервиз става въпрос
Аз съм носил ГНП-ета там - качествено работят .

- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Да този е сервиза.Говорил съм с шефа на фирмата и каза че няма да има проблеми с ремонт на ПД-двигатели!
благодаря ви за инфото! ще изчакам утре да се чуя с иво да видим дали ще може да ме приеме и тогава ще му мисля!седя и си мисля след като в отдушника на капака на разпределителния вал към турбото има повече масло от обикновено и ми се включва зумера с лампата за маслото дали няма някакъв вариянт да имам запекъл сегмент? стария собственик твърди че не е имал проблеми с колата(това до някъде може да е истина зашото е изминал около 3000 хиляди километра преди да ми я продаде)а преди да я купя беше стояла около 3-4 месеца без да се кара а е припалвана за малко но рядко от негов приятел(собственика живее в САЩ)в смисъл да се създава по голяма налягане от тоя спечен сегмент горе на разпределитения вал и оТ там да се включва и зумера защото до колкото разбрах моя датчик е един и действа и на високо и на ниско налягане в ДВГ-то? на прав път ли съм и има ли нещо вярно в теорията ми?
Re: повишено количество масло в картерния отдушник AJM-РЕШЕНО!!!
здравейте! бях при ифидик преди няколко дена и познайте целия филм от какво е бил!ОТ КИРЛИВОТО ТАБЛО JAEGER!!!
отворихме картера понеже нямаше логика да е от друго освен от маслена помпа или запушване на цетката й и се оказа че картера е абсолютно чист с незначителни боклучета по цетката на помпата!изчистихме ги не се оправи чек контрола!намерихме друго табло от морга сложихме го и нещата приключиха!новото табло го върнах че имаше грижа с оборотомера и скоростомера и си викам нали си знам че от таблото ще карам така докато намеря вариянт за поправка или с друго от англичанка по запазено и хоп слагам моето старо табло и след като беше в багажника 5 дена се оправи???!?!!??нито помен от светенето на всичко по горе описано!
сега е така вече 3 ден и дано забравя за него че в такъв филм ме беше вкарало...благодарско на Ифидик за вниманието!това момче наистина си разбира от работата!заблуждава малко троснатия тон по телефона отначало но впредвид това че всеки като мен го занимава постояно по телефона с тъжната си история докато прави няколко коли едновременно е разбираемо и търпението му е в повече от нормалното все пак!жив и здрав и ако прочете темата и се сети(шуменското ауди)да ме извини още един път за безпокойството и ако с нещо съм го засегнал!темата ми доста избяга от заглавието но ако някой си припознае проблема знае от къде да почне
айде със здраве 

Върни се в “Дизелови агрегати”