иначе колегата дето върти яко сутрин - пробвай вместо това да врътнеш второ или трето палене ,поне при мен когато не иска първия път,връщам ключа и второто палене е като по часовник!! луда работа

110afn написа:Не знам вече решил ли съм някакъв проблем или не съм. Дани като оправи порцията за палене почна да пали добре. Според него датчика в помпата показва по-ниска температура от реалната. Минаха няколко дни и започна старата песен. Сега падна сняг и сутринта при минус 10гр запали от раз. Незнам какво се ебава вече. Взел съм го датчика , но ще го сменявам края на седмицата, че ще разбъзикам и милиграмите като отворя помпата.....та 2в1 ще е
А... за температурния датчик на антифриза да питам. При загряла кола си показва 90гр и на таблото и на Вагкома, има ли вариант да е скапан когато е студена колата да показва, че е 20-30гр примерно и да не "бута" авансатора
По-нагоре бях питал кой датчик бута авансатора, но все едно попитах нещо за совалка
xxx_man написа:колеги как беше днес студения старт при -12 ?? При мен си беше драма запали ама от третия път
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 60 госта