Горят си предимно градско. В студ и зимата съм стигал до 10 на сто. Предимно градско, в средно голям град в уредена държава , не съм падал под 8 на сто. Как ви горят тези пасати 6 на сто градско, не знам....lz2aii написа:АФН трябва да гори в града около и под 7/100

Passat 1.9ТДИ 110кс Висок разход на гориво
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Passat 1.9ТДИ 110кс Висок разход на гориво
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Не мен ми е давало разход градско между 4.5 и 12/100 в зависимост от града, маршрута и трафика. Напълно безсмислено е да се сравнява разход градско, освен ако времето и маршрута до работа не съвпадат.
Здравейте колеги
И моят пассат 4 започна да харчи много . Казаха ми да видя маркучите за обратно вращане и установих че потока за обратно вращане не върви в посока от дюзите към помпата и после филтър резервоар а от помпата към дюзите и се питам има ли нещо което свързва обратното вращане на готиво с някакво нашягане че да връщав обратна посока
И моят пассат 4 започна да харчи много . Казаха ми да видя маркучите за обратно вращане и установих че потока за обратно вращане не върви в посока от дюзите към помпата и после филтър резервоар а от помпата към дюзите и се питам има ли нещо което свързва обратното вращане на готиво с някакво нашягане че да връщав обратна посока
Върни се в “Дизелови агрегати”