Клапан N75 - как да разбера дали работи - Решено!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще бъде полезно за всички ако споделиш как точно извършихте това измиване.Vertriebler написа:Проблема е решен, дебитомера беше проблема. На вид изглеждаше добре, но беше мръсен и след измиване колата "литна"Няма и помен от бавно набиране в ниски обороти. Сега почва да набира още от 1500/1600 оборота.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми аз само гледах как става. Но човека дето ми го чисти свали дебитомера без да го разглабя вътре, взе едно шишенце с пулверизатор като тези с течността за миене на прозорци и напръска и от двете страни равномерно решетъчните мрежички на дебитомера. След това го остави да изсъхне и готово. Но не ми дойде в акъл да го питам каква течност беше(нещо жълто беше) - според мен течност, която прочиства. Следващия път ще го питам обаче 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Разликата обаче е, че твоя струва 120лв. , а неговия 300.longora написа:Моя дебитомер бе изчистен с препарат за печки "Meglio" или "Medix" нещо такова. Мисля че подеиства. Сигорно и твоя дебитомер е измир с такова щом е била жълта течност, но според мен е по добре си се купи нов. Аз сега събирам парите и ще си купя нов дебитомер.
Върни се в “Дизелови агрегати”