ИЗТРИТО

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
kombito-tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kombito-tdi » Пон 15 окт 2007 21:22

TDI-RS написа:
kombito-tdi написа: единя се е доказал другия ще видим . МИР

мене ме бъркаш братле

дреме ми на шпагата кво мислиш че моиш да праиш.тя и галена си мисли че може да пее ама ние видяхме кви маисторски свирки прави.
просто предложих МИР .
:duel пьлним ценния сьрвьр с простотия
има една тема http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=71328която се чудих кои я е пуснал но сега сьм сигурен че си ти :lol:

Потребителски аватар
TDI-RS
Автомобил: RS TDI
Двигател: V6 TDI

Мнениеот TDI-RS » Пон 15 окт 2007 21:31

kombito-tdi написа:
TDI-RS написа:
kombito-tdi написа: единя се е доказал другия ще видим . МИР

мене ме бъркаш братле

дреме ми на шпагата кво мислиш че моиш да праиш.тя и галена си мисли че може да пее ама ние видяхме кви маисторски свирки прави.
просто предложих МИР .
:duel пьлним ценния сьрвьр с простотия
има една тема http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=71328която се чудих кои я е пуснал но сега сьм сигурен че си ти :lol:

а на мене ми дреме на оная работа ти какво си мислиш
и тая тема може да си бършеш дупето с нея ако се припознаваш някъде

Потребителски аватар
kombito-tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kombito-tdi » Пон 15 окт 2007 21:46

Oyama написа:Искаш да станеш мапер най ужасен :? ? Ма то не става по желание, трябва някакъв ужасяващ нещастен случай да те връхлети че да изперкаш до такава степен :lol: .

няма какво да добавя :007:

Потребителски аватар
TDI-RS

Мнениеот TDI-RS » Пон 15 окт 2007 22:31

kombito-tdi написа:
Oyama написа:Искаш да станеш мапер най ужасен :? ? Ма то не става по желание, трябва някакъв ужасяващ нещастен случай да те връхлети че да изперкаш до такава степен :lol: .

абе ти освен че си ретро - маняк май си и невменяем
припознавай се с когото и каквото си искаш, но недей да бъркаш към мене пичччч

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пон 15 окт 2007 22:33

kombito-tdi написа:

Колега ти да не си на 12г.
Колегата TDI-RS се изказа перфектно но да съжаление в БГ малко хора знаят дизата как да се тунингова!!!Так че не се изказвайте неподготвени!
Пример: Общувам с колеги от английски форум и там конкретно за моя модел 115 коня помпа дюза САМО С CUSTOM чип колата може да стане 185 коня!!!но тука малко хора са отворени да направят това камо ли да го повярват!Инвидуалния чип е истината и престанете с ламерските изказвания....кой чул кой не дочул.... :lady_round: - това най се отняса ча колегата Kombito-tdi

Последна промяна от Дон Хуан Голфа на Пон 15 окт 2007 23:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kombito-tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kombito-tdi » Пон 15 окт 2007 23:10

А АЗ ПРЕДЛОЖИХ САМО МИР .пак разбрах за пореден пьт поговорката ДВАМА КАТ СИ МЕРАТ ПИШКИТЕ ТИ НЕ СИ СЛАГАИ ГЬЗЬ.
Дон Хуан Голфа не те познавам и нямам ништо против малките средни прьсчета утре като изтрезнееш от хубавата сопотска рькиика и ти се избистри ако искаш ги махни или сложи по-големи.
а до клиентския чип 185кс общувах с колеги от марсиянски тунинг форум и казаха че си прав
А АЗ ПРЕДЛОЖИХ МИР И ВЕЧНА МАПЕРСКА ДРУЖБА

:handshake :deal :???
п.п видях че модовете са махнали големите прьсчета сигурно са наи-използвани :lol: и аз ги ползвах един единствен пьт за което сьжалявам :oops: :?

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пон 15 окт 2007 23:18

kombito-tdi написа:А АЗ ПРЕДЛОЖИХ САМО МИР .пак разбрах за пореден пьт поговорката ДВАМА КАТ СИ МЕРАТ ПИШКИТЕ ТИ НЕ СИ СЛАГАИ ГЬЗЬ.
Дон Хуан Голфа не те познавам и нямам ништо против малките средни прьсчета утре като изтрезнееш от хубавата сопотска рькиика и ти се избистри ако искаш ги махни или сложи по-големи.
а до клиентския чип 185кс общувах с колеги от марсиянски тунинг форум и казаха че си прав
А АЗ ПРЕДЛОЖИХ МИР И ВЕЧНА МАПЕРСКА ДРУЖБА

:handshake :deal :???
п.п видях че модовете са махнали големите прьсчета сигурно са наи-използвани :lol: и аз ги ползвах един единствен пьт за което сьжалявам :oops: :?

P.S.
Вместо пръсчета те каня на танц :wink:

CHEERZ and PIECE :drunk

Ще ми се карат че не пиша на кирилица :lol:

P.S.
Просто моля да не се изказва всеки заради спорта и да не започваме излишни спорове...явно CUSTOM чипа не е мног популярен и доста хора не знаят за какво става дума но колегата TDI-RS обясни подробно няколко пъти....въпреки че някой не могат да повяват това :roll:

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Вто 16 окт 2007 3:01

TDI-RS написа:хубаво, темата се завърза

ако говорим за 90 коня сток, мн трудно ще мине 120 без смяна на железа.
Какво разбираш под смяна на железа? Моя Пасат е 90 коня заводско и с нещата, които съм правил(чип, дюзи, генерация, филтър, ЕГР и др.) съм между 130-135 коня. Самия мотор със заводската карантия може да устиска до 190-200 коня, но с друго турбо, дюзи, кулер, генерация и т.н.

Потребителски аватар
TDI-RS

Мнениеот TDI-RS » Вто 16 окт 2007 10:08

за тези двеста коня добави поне и едни бутала + качествена гарнитура

скорости и съединител не ги броим или

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Вто 16 окт 2007 21:18

TDI-RS написа:за тези двеста коня добави поне и едни бутала + качествена гарнитура

Ма дааа , други бутала , разреждане на мотора и повече boost :lol:

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Вто 16 окт 2007 22:59

Ventoman написа:
TDI-RS написа:за тези двеста коня добави поне и едни бутала + качествена гарнитура

Ма дааа , други бутала , разреждане на мотора и повече boost :lol:

и зимата оставаме на трупчета :wink: че то сега е 19:1 :wink:

макар че това при помпа дюза не би трябвало да е толкова проблем щото там вече се бачка под високо налягане на горивото.

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Сря 17 окт 2007 4:49

Писал съм и т.н. Освен всички тия работи ако става въпрос и турбо пътищата се сменат (то това си е от ясно по- ясно), щото за тия коне мотора ще трябва да държи на 1.7-1.8 холд бууст, че и нагоре. На Келеша Аудито между 2000 и 3000 оборота държеше 2.3 бара, после падаше на 2 бара и на това налягане беше около 220-230 коня(сток беше 90 коня). :shock Да не говорим, че беше направено да върви до 5500 оборота.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 22 окт 2007 17:31

Абе колега TDI-RS верно си прав че от CUSTOM/в смисал къстам за твоя мотор ,щото в случея с форума колегата Brezel и той прави къстъм чипове щото пита колко "остър" искаш да е - за което евалата/ найстройки на чипа по-хубаво няма/найстина 2 коли няма еднакви,ама и завода им слага един и същи чип все пак/ ама за наще таралясници/та дори и за твойта тва е безмислено/.Посочения от теб Kelesha верно е направил чудеса с колата си ама питаш ли колко време си е играл.Мислиш ли че ако отида при него с 1000 лв. ще го направи - аз мисля че не.В темата си беше описал първо хардуерните смени и после колко си е играл докато по негови думи "обучи" чипа.Аз в БГ за коли под 30-40к не съм чувал някой да им енаправил чип специално за тях.Като за начало ти трябва дино или дълъг път+много време и ако се решиш на такава стъпка то тя 100% няма да е съпроводена само с софтуерни промени-просто не си струва :wink:

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Вто 23 окт 2007 0:08

Rabbit_TDI написа:Абе колега TDI-RS верно си прав че от CUSTOM/в смисал къстам за твоя мотор ,щото в случея с форума колегата Brezel и той прави къстъм чипове щото пита колко "остър" искаш да е - за което евалата/ найстройки на чипа по-хубаво няма/найстина 2 коли няма еднакви,ама и завода им слага един и същи чип все пак/ ама за наще таралясници/та дори и за твойта тва е безмислено/.Посочения от теб Kelesha верно е направил чудеса с колата си ама питаш ли колко време си е играл.Мислиш ли че ако отида при него с 1000 лв. ще го направи - аз мисля че не.В темата си беше описал първо хардуерните смени и после колко си е играл докато по негови думи "обучи" чипа.Аз в БГ за коли под 30-40к не съм чувал някой да им енаправил чип специално за тях.Като за начало ти трябва дино или дълъг път+много време и ако се решиш на такава стъпка то тя 100% няма да е съпроводена само с софтуерни промени-просто не си струва :wink:
С 1000 лв. не, но ако отидеш с 4000 лв. и 90 коня кола, ще си тръгнеш от него без 4000 лв. и с 190-200 коня кола. :D

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 23 окт 2007 7:21

За 200 коня ще ми трябват още доста.Само турбинката си е 2000 парици ,че и да не е повече.

Върни се в “Дизелови агрегати”