Лостче под турбината
- andro69
- Автомобил:
- Двигател:
Много благодаря на Brezel ,първо да кажа че до фитъра на парното няма нищо, електронния блок го виждам под жабката,но нямам време да я разглобя.Като почиваме по празниците ще го искарам,а за инфо чета всички важни за мене теми всеки ден от моята регистрация.Няма нещо което да е писал Brezel и да не съм го чел.Много му благодаря за търпението и разбиране.Значи противно на желанието на повечето от вас аз,искам да си вкарам колата в нормален работен режим.Ако се окаже че са сменяни чиповете,щте си взема чипове от Brezel.Също искам да измеря реално налягане на турбото,това мери лисе от тапата отгоре?Днес ще пусна снимките които сина ми направи ,пак казвам бях пуснал педала.Това са реални снимки,и които прояви съмнение моля да не злорадства.Не се гордея че колата върви така,просто дадох много пари за ремонт и искам да се предпазя от допълнителни такива разходи.
Последна промяна от andro69 на Чет 13 дек 2007 21:03, променено общо 1 път.
@
Golf_Bora написа:А таблото оригинално ли е, а скоростната кутия ? Таз скорост много голяма ми се вижда при заводски зададена за 1з 178км/ч ? Доста тунинг има по таз колица.
наистина е така
ако искаш да провериш истинската скорост с която караш вземи един GPS и ще разбереш дали наистина си карал с 220
Re: @
denis написа:Golf_Bora написа:А таблото оригинално ли е, а скоростната кутия ? Таз скорост много голяма ми се вижда при заводски зададена за 1з 178км/ч ? Доста тунинг има по таз колица.
наистина е така
ако искаш да провериш истинската скорост с която караш вземи един GPS и ще разбереш дали наистина си карал с 220
Колега незнам дали знаеш но има разлика м/у показанията на скоростомера и GPS с около 5-12 км/ч. Някъде бях чел ,че заводски било зададено да отчита по висока скорост от действителната заради психологически влияене на водачите , но дали е така незнам. А за разликата м/у GPS и скоростомера съм сигурен при мен разликата е 8км/ч
т.е. GPS 112км/ч скоростомер 120км/ч
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На Аудито оборотомера е до 7000 за разлика от при ФВ е до 6000. При ФВ червеният сектор започва от 4500, а при Ауди 5300. Има разлика в предавателните числа на скоростните кутий и Аудито е доста по тромава при набиране, но пък прави после по висока скорост. При ФВ старта е доста по пъргав, но пък по рано му свършва края при набирането...
Дано съм се изразил правилно за да ме разберете...
Дано съм се изразил правилно за да ме разберете...
Върни се в “Дизелови агрегати”