Selka написа:https://diesel-hero.com/index.php?route=product/product&path=241_243&product_id=362 Здравейте колеги някой да е ползвал точно това масло ??

Selka написа:https://diesel-hero.com/index.php?route=product/product&path=241_243&product_id=362 Здравейте колеги някой да е ползвал точно това масло ??
goro21 написа:че като е Българско маслото мислите че тва дето наливате от тубите с известни чужди фирми с големи реклами е нещо мн по добро ли(особено на балканския полуостров). най добре е да се сипва всеки масло според джоба си. един познат кара 7-8г помпа-дюза мотор с 10в40 на тотал. не съм чул да е правил мотор или турбо. тъй че всичко е относително
goro21 написа:че като е Българско маслото мислите че тва дето наливате от тубите с известни чужди фирми с големи реклами е нещо мн по добро ли(особено на балканския полуостров). най добре е да се сипва всеки масло според джоба си. един познат кара 7-8г помпа-дюза мотор с 10в40 на тотал. не съм чул да е правил мотор или турбо. тъй че всичко е относително
goro21 написа:е па вие как разбирате кое масло е добро пиете ли го душите ли го ,или в лаборатория го давате . по какъв признак го определяте дали е добро. по шума на мотора. по разхода на масло,след колко хиляди почва да го харчи. ако аз и ти имаме един и същ мотор едно и също масло за мен може да е добрее за теб да не е. моя двигател да е в по добро състояние и да го харесва а твоя не. мнение всеки може да дава дали на теб ти харесва е отделен въпрос- Stivi. карал съм к-класик, репсол тотал мотул яхоо - разлика голяма ненамирам при по скъпите масла може и да има. А чичо Ханс,Лоренцо и т.н. преди вас сигурно е подбирал маслото (каквото му сложят в сервиза) особено след изтичането на гаранцията.
svetlio8 написа:goro21 написа:е па вие как разбирате кое масло е добро пиете ли го душите ли го ,или в лаборатория го давате . по какъв признак го определяте дали е добро. по шума на мотора. по разхода на масло,след колко хиляди почва да го харчи. ако аз и ти имаме един и същ мотор едно и също масло за мен може да е добрее за теб да не е. моя двигател да е в по добро състояние и да го харесва а твоя не. мнение всеки може да дава дали на теб ти харесва е отделен въпрос- Stivi. карал съм к-класик, репсол тотал мотул яхоо - разлика голяма ненамирам при по скъпите масла може и да има. А чичо Ханс,Лоренцо и т.н. преди вас сигурно е подбирал маслото (каквото му сложят в сервиза) особено след изтичането на гаранцията.
Човек сериозно ли >>?![]()
![]()
Ако беше прочел темата, хайде да не е цялата, но от средата насам, нямаше да правиш подобни лекомислени изказвания, а и щеше да знаеш колега Stivi, SamoPechka, аз и още няколко човека, същност как сме стигнали до извода, кое масло какво е и каква разлика има!
По-темата - по-нагоре съм казвал - Репсол 5w40 Elite TDI 505.01, е наистина добро масло, а Тех-ко са официален представител на марката за България, така че ако някой взима е препоръчително да е от там, така варианта да попадне на менте е наистина минимален. В момента карам с Motul X-clean 5w40 , и честно казано наистина е добро масло, но реално с нищо не превъзхожда Repsol, затова следващата ми смяна ще е отново с Repsol, цената с която го взимам ме устройва повече.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта