iphone1 написа:Колеги искам да ви попитам дали се сменя някаква гарнитура когато се сваля ЕГР-а за почистване.
Хубаво е да се смени О-пръстена (55Х3) между ЕГР-а и колектора ,лежи в канал и е опечен и смачкан 100% !!

iphone1 написа:Колеги искам да ви попитам дали се сменя някаква гарнитура когато се сваля ЕГР-а за почистване.
bai_ILIA написа:ето идейка за махане на катализатораосвен него, го отнася и средното гърне
що да резнеш само 1 тапа като може и 2 тапи да се избочат
PagocmuH написа:Колега това Сеат ли еее ???? че аз на моя Пасат едвам му стигам 3те гайки под катализатора да го сваля
bai_ILIA написа:PagocmuH написа:Колега това Сеат ли еее ???? че аз на моя Пасат едвам му стигам 3те гайки под катализатора да го сваля
да, това злобното Сеатче от аватара евиж какъв приятен голям тунел има за такава малка въшка
go_show написа:Здравейте, колеги!
Понеже не знам в Русе къде има сервиз в който да проверя състоянието на катализатора, искам да попитам какви са симптомите на запушен катализатор, т. е. кога трябва да го махна?
Автомобила е Пасат AVF на 195 000
dobrin написа:Въпросът е, че в един момент, не се знае точно кога, ще почнат да следят по - строго за изгорели газове, и тогава ще стане страшно за всички с избушени катализатори, защото няма да влизат в нормите. И ще има две възможности - или те пишат в по - ниска екологична норма, което означава по - високи данъци, или си слагаш функциониращ катализатор.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта