От коя бензиностанция зареждате нафта?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...

От къде?

Еко
425
20%
ОМВ
457
21%
Шел
171
8%
Лукойл
513
24%
Ромпетрол
357
17%
Другаде, и напишете защо.
236
11%

Общо гласове: 2159
Потребителски аватар
kirqka_85
Автомобил:
Двигател:

Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?

Мнениеот kirqka_85 » Пет 15 апр 2011 20:32

ilian78 написа:през целият си съзнателен живот а именно 33г.никога не съм зарежзал нафта на бензиностанция.Само туба Братя.Колата ми е Голф 5 имал съм 4 и 3.Помпи дюзи и какво ли не.Повтарям ТУБАТА му е майката На 2.50няма как да стане от колонка на редовна цена. scare scare scare scare .

Така е колега туба му е майката иначе няма оправия с тая цена на нафтата от порядъка на 2.49 лв. scare Верно малко се цапаш ама друго си е 1.80 за литър нали ? :D

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Нед 17 апр 2011 10:30

Хм... туба му е майката ако има от къде да взимаш ... Не може всичките да си намират нафта на тънко !!! Аз имам познати които работят на бензиностанция, но не ми звънят когато има нафта на тънка лайсна. И като няма на къде си зареждам от колонката !

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 17 апр 2011 21:17

крадци, помагачи и други престъпници не се толерират тук-касае горните два поста
не ви ли е срам да карате с крадена нафта.

Потребителски аватар
koceto1122
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koceto1122 » Пон 18 апр 2011 13:42

Работя на ОМВ , но определено от горивата на Ромпетрол съм по-доволен и зареждам само там.
Както казва един от колегите за горивата на ОМВ "Всичко се бърка в един казан" :)
И една може би за някой извесна тайна ОМВ ползват горивата на Локойл, но кокато дойде цистерната да зарежда има резервоар с добавка който се пуска и от обикновен ОМВ дизел (преди Спринт дизел) става МаксМоушън (Алпин).Това е единствената разлика.
А обикновенния дизел си е до суш като Лукоилския :wink:
Положението при Супер 95 и МаксМоушън 95 (Карера 95) е същото.

tdi_20yare
Автомобил: audi a3
Двигател: asz+brezel

Мнениеот tdi_20yare » Пон 18 апр 2011 16:24

Pichaga написа:крадци, помагачи и други престъпници не се толерират тук-касае горните два поста

по тая логика хората дето си купуват супер некачествени храни в пъти по евтини и тях ли трябва да ги е срам защото търся "евтиното" и не ги интерсува от къде идват тия работи,а ги интересува цената мойка....Защо трябва да те е срам да караш с по-евтино гориво с 50 до 70стотинки,каквато трябва да е и цената на бензиностациите,ама понеже те са тарикати и ще ни мъчат до последно на 2.50,хората си купуват на 1.80, 2лв и не ги интересува произхода,интересува ги джоба,те пак я плащат,но на нормални цени...трябва да се чувсваш горд ли че зареждаш на 2.50 и пълниш джобовете на ония с костюмите,а тях не ги ебе много за нас,ще си траем и плащаме цял живот...Какво ми се правите на големи баровци крадци,крадени нафти,вместо да хулиш по хората който едвам свързват 2-та края,иди и питай бойко защо заплатите не са 1500-2500лв,че да няма сив сектор и крадени нафти,всеки да си е доволен от заплатката и да не ги мисли тез нафти....Те хората кви кражби праят за милиони,ние тука за няква пиклива нафта спорим...

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Пон 18 апр 2011 17:30

tdi_20yare написа:
Pichaga написа:крадци, помагачи и други престъпници не се толерират тук-касае горните два поста

по тая логика хората дето си купуват супер некачествени храни в пъти по евтини и тях ли трябва да ги е срам защото търся "евтиното" и не ги интерсува от къде идват тия работи,а ги интересува цената мойка....Защо трябва да те е срам да караш с по-евтино гориво с 50 до 70стотинки,каквато трябва да е и цената на бензиностациите,ама понеже те са тарикати и ще ни мъчат до последно на 2.50,хората си купуват на 1.80, 2лв и не ги интересува произхода,интересува ги джоба,те пак я плащат,но на нормални цени...трябва да се чувсваш горд ли че зареждаш на 2.50 и пълниш джобовете на ония с костюмите,а тях не ги ебе много за нас,ще си траем и плащаме цял живот...Какво ми се правите на големи баровци крадци,крадени нафти,вместо да хулиш по хората който едвам свързват 2-та края,иди и питай бойко защо заплатите не са 1500-2500лв,че да няма сив сектор и крадени нафти,всеки да си е доволен от заплатката и да не ги мисли тез нафти....Те хората кви кражби праят за милиони,ние тука за няква пиклива нафта спорим...

mhihi Хубав паралел направи. Ти от магазина крадеш ли евтините неща :screwy

tdi_20yare
Автомобил: audi a3
Двигател: asz+brezel

Мнениеот tdi_20yare » Пон 18 апр 2011 19:21

bnick написа:
tdi_20yare написа:

mhihi Хубав паралел направи. Ти от магазина крадеш ли евтините неща :screwy

Ама чакай малко,ти нафтата знаеш ли откъде ти идва,хората казват има нафта,отиваш купуваш,ако искаш..Защо нафтата трябва да е крадена,един дядо на село като продава месо и мляко и яйца и те ли трябва да са крадени,защото не са от магазина,а аз искам да знам какво си хапвам и предпочитам да си пазаря от дядото не от магазина,кажи сега паралел...Това че някой хора си имат вратички,извинявайте ама не ми ги прайте тука на най големите крадци,крадци са онези дето ни държат нафтата на 2.50,който замаскират пътя,апък лапат милиони и синовете им карат "ламбота" из варна а са на 19години,бачкали много,ония дето ти вдигат данъка и гражданската всяка година,дето ти искат такса винетка за да си спукаш чисто новите гуми в някой трап извън града,и кога ще се осъзнаете най накрая,вместо да хулите скъсаните хорица който се чудят от къде да спестят,децата да не останат гладни.....

Потребителски аватар
kirqka_85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirqka_85 » Пон 18 апр 2011 19:46

Колега не ме е срам да карам с такава нафта, ако ти имаш възможност да си налееш нафта на тънка лайсна би ли се отказал от оферата

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 19 апр 2011 20:42

хора, отклонихте се от темата!
иначе НЯМА евтина нафта, тя не се прави на село в обора...като яйцата...нафтата е навсякъде горе-долу една цена. Евтина ли е-крадена е!
Аз не бих си купил крадена. Въпрос на принципи
и докато съм модератор тук, няма да толерирам кокошкарски истории. Ако някой иска да води безмислени спорове да ми пише на ЛС, не в темата!
Цената е такава, заплатите са такива, положението е такова
идват избори-гласувайте!

надявам се да няма повече офф топик мнения тук death

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 19 апр 2011 21:05

Зареждам предимно от OMV...понякога и от Еко....Крадена нафта няма да сложа и с пистолет опрян в главата...не защото ще ми пробутат боклук....пациентите не биха ме излъгали.Но също имам ПРИНЦИПИ...!!!

Потребителски аватар
smash22
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smash22 » Сря 20 апр 2011 8:25

Ако имам възможност и крадена сипвам защо пък не ,ако говорим за качество ,не се знае и от пистолета в бензиностанцията какво ти сипват ,от тубата поне го виждаш и си го прецеждаш ,а и като се замислиш някой си източват милиони от държавата ,милиони които са наши те си ги взимат за тях ,но тях никой не ги и споменава ,докато обикновенните хорица дето източили 20 литра за 40 лв да изкара хляб на децата ако ги хванат става мазало уволнения,репортажи по телевизията и какво ли още не :bishop

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 20 апр 2011 8:47

Заглавието на темата е .......
мненията по темата са ......??????
Всеки да се спасява поединично - принципно , безпринципно ..... отговорноста пред законите е лична!
Полемики от рода - Какво прави държавата за мен , че да и плащам 2,45 лв. за литър гориво - мисля не са в контекста на темата!
Със здраве!
:beer :beer :beer

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 20 апр 2011 17:56

ще помоля крадците да престанат да дрискат!
следващото кокшкарско и дрискаво мнение, което прочета, ще доведе до заключване на темата и съответното наказание на дрискащия!
то с добро явно не може. Тояга и нафта по 5 лева! АМАН

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Мнениеот aRoGaNsS » Чет 21 апр 2011 0:40

От шела V-power много доволен и без грешка тази зима и изобщо :bowdown

Потребителски аватар
smirkb0y
Автомобил: Seat Leon FR
Двигател: ARL+

Мнениеот smirkb0y » Пон 25 апр 2011 22:19

Само от ROMPETROL ! :ihihih:

Върни се в “Дизелови агрегати”