Губи по стотина грама на 1000км и то май е от една гарнитура повечето, но за такъв "разход" по-добре да му сипвам 1-2 пъти отколкото да го отварям

hooligan_sk написа:Motul Synergie 6100+ 10w40 на AHF
Губи по стотина грама на 1000км и то май е от една гарнитура повечето, но за такъв "разход" по-добре да му сипвам 1-2 пъти отколкото да го отварям
заводски излизат с допустим разход на масло за 10000км 1л
vas_gt написа:Колеги в момента с Q8 10W40 Diesel, но сега си взех Кастрол Магнетик 10W40 Diesel мисля че е класи над Q8 ще видим. В момента Г4 ALH е на 6000 и маслото е в норми. Колко хиляди да карам Q8? Благодаря.
achodemo написа:заводски излизат с допустим разход на масло за 10000км 1л![]()
![]()
![]()
Това не го вярвам!! Това неможе да е истина ,б..ти "допустимия" разход за нов мотор! Какво се очаква с годините(километрите) разхода да спадне ли ?? Или колко ще бъде след 100-200000км. може би 3/10000 тогава ще е допустим![]()
joro_bs написа:Аз съм с Ауди 80 1.6 TD SB мотор и го карам с Fuchs 10W40. Няма ядове, наливам от смяна на смяна.
eras3r написа:Valvoline 10W40
kusho написа:tarikat89 написа:сега мисля да пробвам с Моbil Някои да каже нещо за него бива ли го или не.. и има ли значение дали ще е от метро купен или от магазин за масла?
Минах 30 000км с Моbil 10/40 полу-сентетика за турбодизел, пипа и доливам. Няма тропане на студено. Сега мисля да го сменя с Лики моли.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта