Аз през последните 6 мес. зареждам дизел в Македония или Сърбия!!!
Не че ми е по-ефтино но така изразявам своя протест срещу високите цени на горивата. Така давам своя "1" лев на всеки литър гориво на друго правителство което можеби не е част от цирка "ЛУКОИЛ"
От коя бензиностанция зареждате нафта?
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
И как ти се струва горивото от там 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Golf_Diesel_ написа:И как ти се струва горивото от там
И каква е цената?
-
- Автомобил:
- Двигател:
k_garchev написа:Golf_Diesel_ написа:И как ти се струва горивото от там
И каква е цената?
2,05лв в Македония
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Качеството на дизеловото гориво в Македония не е по-различно от това на Лукоил в Бг.Поне аз не открих до сега съществена разлика на мойта кола.А за цената,понякога е имало разлика и по 30ст/л. но общо взето цената е еднаква.Мога да дам точни цени когато се върна от Мк това ще е към края на месец Август.
В Сърбия цената на дизела е по-висока от Мк и още по-близка до нашата. Качеството е можеби по-добро от нашето(по-скоро внушение). Лошото е че, и в двете нам съседни страни ЛУКОЙЛ взима превес с търговията на петролни продукти и скоро време и те ще гледат цирковата постановка "ЛУКОЙЛ и Правителство"
В Сърбия цената на дизела е по-висока от Мк и още по-близка до нашата. Качеството е можеби по-добро от нашето(по-скоро внушение). Лошото е че, и в двете нам съседни страни ЛУКОЙЛ взима превес с търговията на петролни продукти и скоро време и те ще гледат цирковата постановка "ЛУКОЙЛ и Правителство"
- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Имам няколко въпроса, на които не намерих отговор? Какво е цетановото число на дизела на Лукойл? Кой следи дали това цетаново число е реално и отговаря на истината? Кой са лабораториите? Какво е цетановото число на Шел и Ромпетрол, Петрол и Лукойл? Как мога сам да измеря цетановото число на дизела?
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Винаги когато имам път през Ромпетрол,зареждам от там...А за други бензиностанции-ОМВ.
-
- Автомобил:
- Двигател:
С риск да разочаровам колегата по горе,вМАКЕДОНИА одавна карат с дизел на ЛУКОЙЛ.От базата в Благоевград ежедневно товарят по7-8 македонски цистерни.
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
bobarzubar написа:С риск да разочаровам колегата по горе,вМАКЕДОНИА одавна карат с дизел на ЛУКОЙЛ.От базата в Благоевград ежедневно товарят по7-8 македонски цистерни.
Да точно таке е !!! Лукойл е стъпила много здраво на пазара в Мк има изградени много бензиностанции почти във всеки по-голям град.Македония има своя рафинерия още от времето на бивша Югославия,именно на тях зареждам тя е първата бензиностанция след границата на Кюстендил-Гюешево-Крива Паланка т.е. това са 30км. от Кн.
-
- Автомобил: Scirocco
- Двигател:
Днес заредих на Ромпетрол в Младост, София, както редовно правя. При резервоар 55л и Range на компютъра 30км (изчислен на база градски среден разход!) ми сипаха 54.58л!?! Падал съм и до 0км на Range-a и пак съм побирал най-много 53 в същата бензиностанция, но 54.58!!! Познавам си отлично колата и съм готов да се обзаложа, че имаше поне 4л. дизел в резервоара? Ромпетрол Младост, не дейте така, редовен клиент съм ви!
Имате ли подобни наблюдения от тази бензиностанция?
sashpe написа:Днес заредих на Ромпетрол в Младост, София, както редовно правя. При резервоар 55л и Range на компютъра 30км (изчислен на база градски среден разход!) ми сипаха 54.58л!?! Падал съм и до 0км на Range-a и пак съм побирал най-много 53 в същата бензиностанция, но 54.58!!! Познавам си отлично колата и съм готов да се обзаложа, че имаше поне 4л. дизел в резервоара? Ромпетрол Младост, не дейте така, редовен клиент съм ви!
Къде е това Ромпетрол младост? Знам за ново Еко, ама Ромпетрол...
-
- Автомобил: Scirocco
- Двигател:
Оффф, и аз съм един... Ромпетрол Дружба! Sorry!
- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Аз зареждам само от Еко, Шел и ОМВ. От Лукойл бягам на далеч, същото правя и с Петрол. Като сложа и от тях и разхода ми скача с 700-1 литър на 100 км.
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
sashpe написа:Днес заредих на Ромпетрол в Младост, София, както редовно правя. При резервоар 55л и Range на компютъра 30км (изчислен на база градски среден разход!) ми сипаха 54.58л!?! Падал съм и до 0км на Range-a и пак съм побирал най-много 53 в същата бензиностанция, но 54.58!!! Познавам си отлично колата и съм готов да се обзаложа, че имаше поне 4л. дизел в резервоара? Ромпетрол Младост, не дейте така, редовен клиент съм ви!
А дали просто не са ти обезвъдушили резервоара

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ромпетрол Дружба, блъскам и добавка хилиос за дизел, доволен съм от вървежа наколата, слагал съм от Еко от скъпата нафта не ми хареса, а с нафта от Лукойл забелязвам че колата харчи малко повече и пуше повечко като там газ.
попадал съм и на кофти партиди и от Ромпетрол, но мн рядко като цяло е робре.
Поздрави
попадал съм и на кофти партиди и от Ромпетрол, но мн рядко като цяло е робре.
Поздрави
Върни се в “Дизелови агрегати”