Cypariss написа:Днес нз какво ме прихвана изрязах голфа на 2ра и направи 100 км/ч да не говорим как глътна бензинаако ви интересуват оборотите 7000 оборота Мисля да не се повтаря просто имаше хубава права и правех завой и след завоя нямаше и коли и бях на дълъг път.
mupk0 написа:А на 8000 прави 120 :} Понеже на газ ги стигамНо кофти стърже из мотора желязото "D
mupk0 написа:Cypariss написа:Днес нз какво ме прихвана изрязах голфа на 2ра и направи 100 км/ч да не говорим как глътна бензинаако ви интересуват оборотите 7000 оборота Мисля да не се повтаря просто имаше хубава права и правех завой и след завоя нямаше и коли и бях на дълъг път.
А на 8000 прави 120 :} Понеже на газ ги стигамНо кофти стърже из мотора желязото "D
golf2_forever написа:мойта макс съм вдигал 180 по тракия мотора е 1.6 чист дизел 4 скорости
passatfen написа:golf2_forever написа:мойта макс съм вдигал 180 по тракия мотора е 1.6 чист дизел 4 скорости
не вярвам с 4 скорости да дига 180 в никакъв случай..нещо май не ти отчита добре километража
red.devilll написа:passatfen написа:golf2_forever написа:мойта макс съм вдигал 180 по тракия мотора е 1.6 чист дизел 4 скорости
не вярвам с 4 скорости да дига 180 в никакъв случай..нещо май не ти отчита добре километража
Не колега те просто се комплексират и пишат колко вдигат на по-стръмен наклон и колата задължително изключена от скорост. Ако колегата е сигурен ,че вдига 180км/ч може да си чукнем една среща и да го засечем с моя. Ако е сигурен че вдига толкова може да играем на талоните-четворка за двойка
. Ще си имаме май пак служебна двойка ,защото нашата я откраднаха
,а и шефа си търси пак читава двойка,че това му боли страста и май ще го зарадвам. Очаквам предложения
golf2_forever написа:red.devilll написа:passatfen написа:golf2_forever написа:мойта макс съм вдигал 180 по тракия мотора е 1.6 чист дизел 4 скорости
Не колега те просто се комплексират и пишат колко вдигат на по-стръмен наклон и колата задължително изключена от скорост. Ако колегата е сигурен ,че вдига 180км/ч може да си чукнем една среща и да го засечем с моя. Ако е сигурен че вдига толкова може да играем на талоните-четворка за двойка
. Ще си имаме май пак служебна двойка ,защото нашата я откраднаха
,а и шефа си търси пак читава двойка,че това му боли страста и май ще го зарадвам. Очаквам предложения
ако си от Стара Загора в събота съм свободен може да те повозя.
Очаквах да има такива коментари за това и се чудех дали да пиша в темата
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Diliyan и 39 госта