bay mip написа:2.4I написа:Колега ще помоля още един път за разяснение ,НА ЖИВО (не на клипчета из...) виждал ли е някой какво прави това чудо ,т.е. анализирайки информацията която чета съдя ,че би трябвало да произвежда горим газ ,т.е. след като имате сглобено подобно устройство и сте получили газ ,то пробвали ли сте този газ гори ли ,уточнявам - не дали гори със смес с „х" ,а дали гори самия газ ,т.е. получения газ от устройството като излезе от тръбичката (или там от където излиза) пробвал ли е накой да го запали я с клечка кибрит ,я със запалка или ...
ПП Из Youtube може да се види какво ли не - левитация ,телепортиране ,зелени човечета и др. истински и неистински явления.
Палил съм 0.5 литрово пластмасово шише и гърми яко. За директно палене и дума да не става, защото е готова смес, за разлика от познатите горелки, където смесването става в мундщука. За целта е необходим арестор.И него съм направил за да се подсигуря. Проблема е, че не мога да намеря бронзова вълна за да го натъпча.
Колега все се опитвам да си обясня цялата тази „система" , малко самохвално ще прозвучи но съм бързо-схватлив и не по-малко умен ,с годините ставам и все по - недоверчив ,т.е. затова питам и то многократно ,много важно е да се изясняват „тънките моменти" ,щото от това което чета горе се разбира ,че е гръмнало 0,5л. шише ,а то може да гръмне „като снаряд" ако е затворено ,и вътре има известно количество пара ,и е „запалено" ,т.е. фокуси много ,логически също (пример парадоксите на Зенон).Писаното до тук не е с цел да се заяждам или присмивам ,а с цел да се даде яснота около устройството ,принципа на действие и резултата.
Това с термините - мандщук ,арестор и бронзова вълна малко ми идва като разговор между фенове на Междузвездни войни.