hobsy написа:Аз преди карах Голф 4 1998-ма сега карам А3 1998-ма , еми Голфа бие глупавото Ауди по всичко.Толкова по недодялано и с нискокачествени материали е Аудито , че направо се чудя понякога как е възможно жалко , че няма как да осъзнаеш разликата само като седнеш за 1 ден в едната и другата кола.
Ауди са с по нискокачествени матеряли от голф,оле боже,докаде я докарахме...Абе като идеш в магазина защо ли хората ти казват има голф 5 за 30 бона,ама има и за 50,и ти се пулиш тази разлика от къде идва,и дано да се сетите някой де,че всяка кола си има модел-а после и клас,едни са постни,други са много нагърмени,и съответно и цените са различни,а отвън едни и същи..Ама така да говориш за ауди пък е пълян смях..Тука единия имал климатик и вика тая много гадна,другия имал климатроник и вика олл майта страшна,и така и така си говорим глупост след глупост,на единия му се счупио нещо и решил да хули,нищо че преди това накой жабар е убил колата му в Италия,и така човека дето пита,се наслуша на един биташки спор...Такива сме си ние,нашето си е най хубаво...Само обясни това за ауди и постните и нискокачествени матряли,че и аз нещо съм за ауди а3,и смятам някой ден да сменя ФВ с ауди,че поне да знам,да не го правя....