И може би тук е момента да кажеш, дали е имало случай когато си пращал софтуер на Вальо (чипове или файлове) които той е качвал по коли на клиенти или не? Просто едно да или не ще свърши чудесна работа. А, да, става дума за преди повече от година

Luciano написа:Тъкмо два пъти го сменях, а на теб каква е причината да ти падат до 820?
До колкото знаи и ти ходиш при "майстора"...
Ventoman написа:Първия софт беше в кутийка от Боги като тогава първото оплакване беше че оборотите пропадат. Като дойде доктора с бората не го прояви проблема веднага, повозихме се из улиците но така или иначе бяха вдигнати вече софтуерно през ваг-ком. Върнах ги на заводски и прекодирах на автомат което беше най странното че пак го правеше но 90коньовите на автомат придърпват на втора. Първия софт написан от Росен беше на място в сервиза докато и човека с бората беше там после ми прати и два на пощата. Това е по софтовете на бората. Мой си е проблема че съм се захванал да кавам каквито и да е софтове и днес парите ще бъдат върнати на човека.
red.devilll написа: Богомил писа точно и ясно че софта не е негов сега да видим как ще връщаш пари на клиент,като не си си ги взел от този на който си му платил ти лично.
...
Според мен лично или поне аз така си мисля,че бих направил е да се извиниш на Богомил,че му АКАШ върху името с твоите писаници.
...сервиза на Вентоман. От 20 стр. само двама потребители изказваха негативно мнение за Вентоман (мисля, че са ясни кои са)...
morfei1 написа:Ти тъп ли си или от толкова висене пред компа си изглупял?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: levskarq77 и 43 госта