grishitu написа:own написа:Само да споделя мнението си...
На каквато и марка и модел да се спрете, ако не се поддържа редовно автомобила в един момент ти идва да ш.баш конструктора.
Да така е, но не е така. Мога да кажа, че мойто поло е поддържано винаги когато се чуе намек за някакъв пролем, но от последното премеждие съм силно озадачен. Както бях писал и по горе след смяна на почти всичко по предницата, се появи едно пукане, за което се указа че един от болтовече държащ носача в задната му част се е разхлабил. И ако нямаше улей за тампона в носача сигурно щеше да е излязъл до сега.
Та да продължа в отговор на колегата, тея полота са по големи гивизета и от малко дете, нещо да не му е какот трябва и веднага почват проблемите, до сега друга кола с такъв характер не съм видял. А и за този малък боклук такива скъпи части..... нямам думи.
И аз съм на мнение ,че тук в България колите се поддържат много по добре от колкото Италия,белята е ,че са стари кочини и са карани яко без да се преглеждат.Аз да допълня за паленето,сега след като паднаха температурите малко и след яките ремонти ,които направих,сутрин докато завъртя ключа и пали ,даже и оборот не прави,чакай сега да ида да чукна на дърво ,че да не се скапе нещо.За мене това се дължи на профилактиката на стартера,най-вече на смяната на маховика,профилактиката на помпата и добрия акумулатор,но ще кажа най -вече като стане -15 как ще е .Аз и познавам магариите на моята и вярвам ,че ще е супер паленето.Това не означава ,че не съм критик на модела поло1.9,немеца се е подиграл с това си изобретение.