поло 1.9д 96г AEF Спря да пали?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
stivenj
Автомобил:
Двигател:

Re: поло 1.9д 96г AEF Спря да пали?

Мнениеот stivenj » Вто 23 окт 2012 13:40

grishitu написа:
own написа:Само да споделя мнението си...
На каквато и марка и модел да се спрете, ако не се поддържа редовно автомобила в един момент ти идва да ш.баш конструктора. :D

Да така е, но не е така. Мога да кажа, че мойто поло е поддържано винаги когато се чуе намек за някакъв пролем, но от последното премеждие съм силно озадачен. Както бях писал и по горе след смяна на почти всичко по предницата, се появи едно пукане, за което се указа че един от болтовече държащ носача в задната му част се е разхлабил. И ако нямаше улей за тампона в носача сигурно щеше да е излязъл до сега.
Та да продължа в отговор на колегата, тея полота са по големи гивизета и от малко дете, нещо да не му е какот трябва и веднага почват проблемите, до сега друга кола с такъв характер не съм видял. А и за този малък боклук такива скъпи части..... нямам думи.

И аз съм на мнение ,че тук в България колите се поддържат много по добре от колкото Италия,белята е ,че са стари кочини и са карани яко без да се преглеждат.Аз да допълня за паленето,сега след като паднаха температурите малко и след яките ремонти ,които направих,сутрин докато завъртя ключа и пали ,даже и оборот не прави,чакай сега да ида да чукна на дърво ,че да не се скапе нещо.За мене това се дължи на профилактиката на стартера,най-вече на смяната на маховика,профилактиката на помпата и добрия акумулатор,но ще кажа най -вече като стане -15 как ще е .Аз и познавам магариите на моята и вярвам ,че ще е супер паленето.Това не означава ,че не съм критик на модела поло1.9,немеца се е подиграл с това си изобретение.

Потребителски аватар
analplanet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот analplanet » Сря 24 окт 2012 5:16

grishitu написа:
own написа:Само да споделя мнението си...
На каквато и марка и модел да се спрете, ако не се поддържа редовно автомобила в един момент ти идва да ш.баш конструктора. :D

Да така е, но не е така. Мога да кажа, че мойто поло е поддържано винаги когато се чуе намек за някакъв пролем, но от последното премеждие съм силно озадачен. Както бях писал и по горе след смяна на почти всичко по предницата, се появи едно пукане, за което се указа че един от болтовече държащ носача в задната му част се е разхлабил. И ако нямаше улей за тампона в носача сигурно щеше да е излязъл до сега.
Та да продължа в отговор на колегата, тея полота са по големи гивизета и от малко дете, нещо да не му е какот трябва и веднага почват проблемите, до сега друга кола с такъв характер не съм видял. А и за този малък боклук такива скъпи части..... нямам думи.

Казах ли ти че е хлабав болт :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

grishitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grishitu » Сря 24 окт 2012 8:43

Да прав си, лабаф болт. Сега го стегнах на канала с гългото рамо(50см.), че чак препука идиота неден, кой ще го развива после незнам.

п.п. малко е в страни от паленето, но е полезно за търсещите решение по късно колеги.

Върни се в “Дизелови агрегати”