Сега съм люснал резервоара догоре

ATC написа:на сайта им пише.че имат обек и в СОфия в ЖК Дружба,някой знае ли къде точно ,за да мина утре да го пробвам http://www.rompetrol.bg/online/index.ph ... age_id=743
dobrinb написа: собствената им рафинерия е в Солун, което е на 300 км от София. Бургас е на 390 км. Много ме съмнява да вземат горива от Лукойл, да не говорим, че по думи на официални техни представители всички горива идват от Гърция,.
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Ромската нафта я познавам почти 6 години. Много добра е!!!![]()
Ромпетрол е верига на Петромидия-Констанца. Това е най-модерната рафинерия в Румъния. Доколкото знам работи с руски или казахстански нефт(от него се добива яко дизел и мазут - наричат го "тежък нефт")
tskostov написа:един познат,който работи на гарата в илиянци ми каза какви впечатления имат от румънската нафта..... каза че цистерните с тая нафта са много зле,самата нафта в цистерните е ужасна,мноого мръсна,смесвали я с някви други и така...... аз все пак от единичния опит който направих съм доста доволен от ромската нафтица!!!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: deodriver, Google [Bot] и 50 госта