рециклиране/профилактика на турбина с променлива геометрия
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: рециклиране/профилактика на турбина с променлива геометрия
А проблем ли е ако турбината се чува да свири около 1500 до 2000 оборота и после го няма?Бронята ми почернява там кадето излиза аспуха.Маслото не мърда за сега.Меган 2 ка ДЦИ.
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Не е проблем да се чува турбината колега, но зависи и какво чуваш все пак. И моята турбина се чува се чува много отчетливо и чак ми прави удоволствие да карам на отворен прозорец. Проблем е ако започне да има аксиален и радиален луфт. Ето темата на един колега в която и аз съм писал какво съм правил и как съм си рециклирал турбото.
viewtopic.php?f=24&t=284846&start=60
viewtopic.php?f=24&t=284846&start=60
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ,четох я бегло но аз нямам никакъв проблем!Свиренето е даже приятно и изчезва след 2000 об.Колата е повече от самолет!Притеснява ме оцапаната броня!Нормално ли е?Маслото не мърда!Даже си мисля ,че има чип защото върви много!Прекомерно много!Имам база за сравнение ,не съм хванат от гората!
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
deversant написа:penko_pulev написа:Аз мисля, че за да тръгнеш да си чистиш геометрията по магистралата трябва да си направиш сметка в какво състояние е, и дали не е запечена прекалено много, че да вземе да пр
Колега а сменя ли някакви гарнитури,или маза гарнитурите с термо и маслоустойчив на 300 градуса Victor Reinz?
Към него ми беше отправен поста колега, не към теб. Относно пушенето нищо не мога кажа. Коментирам само неща с които съм запознат, сблъсквал съм се с тях или знам решението им. Има колеги които могат да изкажат мнението си за прекомерното пушене на колата.
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
rokera671 написа:Колега ,четох я бегло но аз нямам никакъв проблем!Свиренето е даже приятно и изчезва след 2000 об.Колата е повече от самолет!Притеснява ме оцапаната броня!Нормално ли е?Маслото не мърда!Даже си мисля ,че има чип защото върви много!Прекомерно много!Имам база за сравнение ,не съм хванат от гората!
Виж дали вместо чип не са ти сложили някой Power Box.
Върни се в “Дизелови агрегати”