longora написа:Дано се оправят .... те много работи има за оправяне и все скъпиА и аз съм замислил един чип да вдигне 30 коня ... но ще видим кога ще събера парата ... че и там не е никак малко
Ако не е вред колата е безмислено.
катализатори има на разли4ни марки от 370 до 700евро за твоя пасат,ама мен не ми се връзва тая диагноза:ако турбото надува толкова много ,компа влиза веднага в авариен режимlongora написа:Е колеги ... днес отскочих до сервиза на БОШ на околовръстното. От там стана ясно че всичко идва от турбото. Надува прекалено много, а именно между 2.4 и 2.6 бара. Казаха ми че от това надуване претоварва двигателя и поради тази причина колата не върви... това не ме успкой много след като знам какво следва, но поне знам какво му еКазаха ми че също и катализатора може да е причина за това претоварване. Някой от вас знае ли горе долу как са цените на нов катализатор ? Благодаря ви много за всичко !!!
Ники, тия дни и аз ще му погледна колата на колегата и ще пусна записвачката за стойностите. Той човека ме помоли още миналата седмица, ама нали знаеш каква е и при мен, та съм "малко" виновен деniks76 написа:за дебитомера добре,ама за турбото коя стоиност ти показаха?която иска компа или която дава турбото.за катализатора ще те посъветвам само да го изтърбушиш без да го режеш и пак на място-разлика в шума няма![]()
и все пак не пре4и на още едно място да се замери и пусни стоиностите тук
на вагком се гледат канал 3,10 и 11 за мотора
не друго ,ама по компетентно може да ти се помогне след инфото на актуалните стоиности
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта