Неизгоряла нафта,пуши на 3000 оборота на празен ход???

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Zinoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zinoto » Съб 17 май 2008 12:47

bulaki написа:Здравейте,аз да попитам в тази тема,за да не пиша и в другата:за този капак,който се маха и се чисти под него ли става дума и като се отвори има ли нещо под него което може да се размести и после да берем ядове с нагласянето му?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247048

Кажи какво не е както трябва според теб, може и да се регулира без да се маха цялата електроника, а само капака.

Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Съб 17 май 2008 14:43

Ами от начало мислех че съм за центровка(даже говорих и с ventoman да ми я погледне),но после като се поразрових малко из темите,видях че проблема може би е от тази работа.Става въпрос за следното:
сутрин като запали,а и като е студен мотора припушва малко син пушек докато позагрее и като загрее вече няма никакви пушеци,а когато беше студено този дим беше доста по-забележим в сравнение с вече топлото време,а нямам и такъв пушек на 3000 оборта на празен ход.Като прочетох темата,която беше пусната в нашия форум (взета от Ауди форума) за този пушек,мислех че е що годе лесна работа и ще мога да се справя сам,но уви :cry: .
П.П.За сега май ще си карам така щом не е наложителен ремонта,докато събера пари,защото като гледам най-ефтиният вариант ще е поне 100 лв.,както е написал колегата dani_94,a идва и морето

lubo_bubaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lubo_bubaka » Пет 29 авг 2008 11:17

здравейте колеги темата е малко стара но искам да споделя за мой проблем от преди седмица колата ми започна да пуши сиво бял пушък.Когато я запаля сутрин пуши само на празен ход като се движа няма дим като спра на светофар за по далго и пак припушва но щом трагна и вдигна над 1600 оборота и пушака изчезва и няма никакав пушък след 2000 оборота на горе някой дали има идея какво може да е
Благодаря.

lubo_bubaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lubo_bubaka » Пет 29 авг 2008 12:41

забравих да кажа колата е 1.9тди 1з

Върни се в “Дизелови агрегати”