От коя бензиностанция зареждате нафта?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...

От къде?

Еко
425
20%
ОМВ
457
21%
Шел
171
8%
Лукойл
513
24%
Ромпетрол
357
17%
Другаде, и напишете защо.
236
11%

Общо гласове: 2159
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?

Мнениеот Даскала™ » Пет 30 дек 2011 8:50

tdi_20yare написа:и да кажа,че по скоро колата си променя вървежа в различни дни,

Делнични или празнични :?: mhihi :063: facepalm

tdi_20yare
Автомобил: audi a3
Двигател: asz+brezel

Мнениеот tdi_20yare » Пет 30 дек 2011 15:42

Даскала™ написа:
tdi_20yare написа:и да кажа,че по скоро колата си променя вървежа в различни дни,

Делнични или празнични :?: mhihi :063: facepalm

Ти първо си смени полулоските,че като сложиш за 10лв изведнъж много ти идва силата...Хитрецо за 2 години пляснах 80хил км и да ти кажа и на мен ми се е случвало колата да изтегля някой дни,както самия ти каза преди няколко мнения,че си щял да скъсаш полулоските,ама в други дни не върви така и казах,че вътре има едно и също гориво защото е хакам до горе...Колата е гледана от Иво и каза че хората на толкова се кефят,защото аз му казах че не ми харесва как изтегля,после осъзнах че купето от гти тежало 1280кг,и няма смисъл да се оплаквам....Но калата си променя вървенето в определени дни,при нас е по влажно,много хора са ми го казвали....Абе няма грижи жив и здрав...Ама като не си минал през нещо което не знаеш,по добре се удряй по кифлата и си късай полулоските... :bowdown

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 30 дек 2011 16:11

Ако става за въпрос относно подръжката моята е гледана от Роби Уилямс(Наско) :063:
Това за влагата mhihi е силно изразено при двутактовите кросови мотори :Mr Green Fun
За 10 лв никъде не съм упоменал,че сипвам...явно имаш гадателски способности :012:
Явно не ме разбра за полуоските и трябва да ти го кажа по-простичко - кине амуто mhihi
И против всякаква логика е нафтата да е една и съща на различните бензиностанции....че то на една и съща в зависимост от цистерната е различна кво говорим за OMV и EKO facepalm
Аз откъдето съм минал ти натам отиваш :don't worry

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Пет 30 дек 2011 17:32

Моите наблюдения, че с нафта от Екото, колата ми дърпа повече от заредена с нафта от Ромпетрол, но и разхода ми се качва с около литър, независимо от градско или извън. Стила на шофиране е еднакъв... :beer

Потребителски аватар
smash22
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smash22 » Пет 30 дек 2011 18:00

Аз зареждам все от лукойл пък нямам проблеми ,ако искам хубава нафта трябва да ходя до Германия ,иначе в България от където и да заредиш всичко е жалко подобие на гориво :(

Потребителски аватар
SoManyRetards
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SoManyRetards » Съб 31 дек 2011 3:29

smash22 написа:Аз зареждам все от лукойл пък нямам проблеми ,ако искам хубава нафта трябва да ходя до Германия ,иначе в България от където и да заредиш всичко е жалко подобие на гориво :(

:да:

Потребителски аватар
GOLF_SB_1991
Автомобил: VW JETTA MK2
Двигател: JP

Мнениеот GOLF_SB_1991 » Нед 08 яну 2012 0:18

само от Ромпетрол и никъде другаде много съм доволен от вървенто и разхода на гориво на моя автомобил колата е vw jetta 1.6d :да:

Потребителски аватар
tisho_tch
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_tch » Нед 08 яну 2012 22:05

...и аз зареждах само от ромпетрол докато това лято не заредих на ОМВ в Търново...и вече съм фен на ОМВ, падна ми разхода осезателно :)

Потребителски аватар
nikev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikev » Сря 25 яну 2012 13:30

От 2007г. съм зареждал дизел само и единствено на бензиностанциите на Ромпетрол в Бургас и бях много доволен от горивото. След като ги отдадоха на франчайз на "Манев" ЕООД горивото взе да не е много същото и то от 6-7 месеца вече. Не знам с какви съставки се кръщава нафтата, но видно от мен е само съобщението на компа, че във горивния филтър има вода. Едва ли е от частника франчазирал бензиностанцията - сигурно вечер жената сипва от чешмата, м....а й, пък не знае ли че имаме водомер.

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Сря 25 яну 2012 15:07

За жалост в България всеки си прави тънките сметки и манталитета ни придобива подобни размери. И децата ни го виждат и те стават такива. Жална и майка на държавата ако продължава по същия курс.

Потребителски аватар
vladko1001
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladko1001 » Чет 26 яну 2012 19:14

в статистиката най-отгоре нЕма веригата бенз. на "ПЕТРОЛ" ?

нафтата при тях винаги е по-скъпа с 2-3 ст. но е по-качеств. от лукойл`ската май... :beer
като гледам тук http://www.petrol.bg/bg/residential/petrol_stations
имат поне 200/300 бензинст.

Потребителски аватар
boynekov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boynekov » Нед 05 фев 2012 15:10

Пичове,аз зареждам от фирмата "ТУБОЙЛ",но дори и да нямам,ще отида на бензиностанцията и ще си заредя в тубата и после ще налея.Изобщо нямам вяра на бензиностанциите.Баща ми си взе чисто нова дачия и зареждаше само на ЛУКОЙЛ.Нямаше и година и колата хвърли помпа и дюзи.Като разглобихме помпата,вътре имаше нещо като гел и много мизерия.Не ви ли се е случвало на големите бензиностанции да зареждате и в същото време една цистерна да зарежда бензиностанцията.Колкото и филтри да има бензиностанцията,изсипете няколко тона гориво,то да вдигне мизерията от дъното на резервоарите и никой не може да ме убеди после,че няма да има вода примерно в нафтата.За това през фунията,имам такава с цедка по-финна от тензух.Там грешка няма!

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 12 фев 2012 18:32

Аз бях първоначално на Петрол, втори път Петрол, треи път Ромпетрол(в Сливен) - ами почна да пали още по-трудно. Разхода и той е около 10-тина % повечко.

Потребителски аватар
I4o_naskov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот I4o_naskov » Пон 13 фев 2012 9:17

K написа:За жалост в България всеки си прави тънките сметки и манталитета ни придобива подобни размери. И децата ни го виждат и те стават такива. Жална и майка на държавата ако продължава по същия курс.

:bowdown :да:

Потребителски аватар
Special mk3
Автомобил: Vw Golf Mk3
Двигател: TDI
Контакти:

Мнениеот Special mk3 » Пон 13 фев 2012 9:25

Зареждам само ОМV или Лукойл.
Онзи Ден в студовете зареждам на ОМV а от пистолета тече боза...Смятайте каква нафта ни продават ;)
Понеже патъвам карам Коли имам VW LT 46 с австрииска нафта буса ми е с по литър близо по икономичен и при минус -28 във Видин запали от четвърт с австрииска нафта

Върни се в “Дизелови агрегати”