600лв с труда, 380 ремъци+ролки+помпа, другото е масла, филтри и ремонт на нафтова. в общи линии съм мн. доволен.
на предната за консумативи дадох 700. всичко е до майстора

Смяна на консумативи голф 4 тди 110 коня
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: passat B5
- Двигател: AFN
Re: Смяна на консумативи голф 4 тди 110 коня
Голямя ролка-СКАЙ ,малка СКАЙ-общо 92 лв.Гейц ремък -48 лв.Водна помпа,тя беше здрава ама нищо-110лв.Пистов ремък-28лв,оптяжна ролка-само ролката ,прожината от зат беше здрава-46-лв.Масло ЕЛФ-58лв ,маслен филтър МАН-142лв,горивен-28лв,въздушен-12лв и 100лв за майсторлък!А да не забравя и десен външен маншон-около 20лв 

- BRANDENBURG
- Автомобил:
- Двигател:
theraven написа:Цени за Г4 ТДИ ПД в официалния сервиз Аутохит в Ст. Загора
Ангренажен комплект - 304 лв
водна помпа - 91.44
обтегач - 72.83
ремък - 82.33
маслен филтър - 15.83
горивен филтър - 32.06
поленов филтър - 36.02
масло кастрол - 85.50
антифриз - 43.07
маншон за каре - 53.04
и сега яката балтия - труда:
смяна масло - 17.50
въздушен филтър - 10.50
горивен филтър - 14
поленов филтър - 10.50
водна помпа - 140
полувал монтаж демонтаж - 38.50
маншон за каре - 12.80
като се сумира сичкото и като туриш 20% ддс = 1529.08 лв![]()
там поиче ни стъпвам
Хахаха, ти луд ли си бе колега кви са тези майстори каде са те са за разтрел това е 1/4 от колата,да не Пфайтон,.Тази кола се обслужва за не повече от 600 700 лв с маслото
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
То само като видя ценоразписа за труда и ми се вие свят...
На т'ва му се викат златни ръце.
смяна масло - 17.50
въздушен филтър - 10.50

На т'ва му се викат златни ръце.
- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
diko_1980 написа:маслен филтър МАН-142лв
Ти сериозно ли?
Ангренажен ремък+ролка,масло+маслен филтър,горивен филтър,въздушен филтър,филтър на климатика = 300 лева.
Някой може ли да ми каже какво е "филтър на купето" и как да разбера дали маслото на скоростната кутия ми е е за смяна?
Някой може ли да ми каже какво е "филтър на купето" и как да разбера дали маслото на скоростната кутия ми е е за смяна?
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Филтър на климатика = филтър на купето.
Хубаво е да си смениш маслото в скоростите.
Хубаво е да си смениш маслото в скоростите.
- BRANDENBURG
- Автомобил:
- Двигател:
BPFC написа:Ангренажен ремък+ролка,масло+маслен филтър,горивен филтър,въздушен филтър,филтър на климатика = 300 лева.
Здравей.Филтъра на купето или още ,кабинен филтър,Тои служи за филтриране на влизащият въздух в купето и се намира в нишата до моторчето на чистачките и е в една тавичка над мотора на парното или климатика.А маслото по добре него сменявай само виж дали има и му долей,ако е нужно.
- BRANDENBURG
- Автомобил:
- Двигател:
Малей раздробил си я като салата.
- nikgk_72
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте!
Отскоро съм във форума, и доста почетох. Колегата не е прав! Смених ремъците и ролките за един ден, като загубих два часа за да купя от моргата амортесьрчето. Голфа ми е четнорка 110к.с. Старият ми е тройка пак 110 и на него ги смених за два дни, като вадих и целият двигетел защото смених и демфер са.ъс съединител. Те е толкова страшно. Така че колегата може да даде 100-те лева, ще се почерпим за негово здраве. 

- melizanda
- Автомобил:
- Двигател:
nikev написа:За инфо на маняците от Бургас - в магазина за авточасти срещу РДВР доставят при поръчка от Германия комплект на VW - Audi за първоначално вграждане при производство на колите - ангренажен ремък и двете ролки за около 300лв. А нали си знаем,че тези ремъци са с гаранция 90 - 100 К :beer
Здрашей,
Моля за инфо за този магазин, тъй като ми предстой смяна на този ремък и ми искат 649лв.
Благодаря предшарително!
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Здравейте, колеги...колата ми е 110 коня мотор АСВ...вчера си купих частите необходими за обслужването и частите като цифра са ми 593 лв. с 30% отстъпка...голямата разлика според мен идва от това...какво майсторът ще ви смени...аз си поръчах всички ролки, ремъци обтегачи и т.н. защото предният път оставих майстора да ми смени уж всичко...пък ми взе с труд масло и филтри само 700 лв..което ме навежда на мисълта, че е спестил смяната на някоя друга ролка...реалната представа за това, кое колко ще ви струва е като проверите цените на частите необходими за подмяната...а да ролки ина, ремъци гейтс
-
- Автомобил:
- Двигател:
"господ да ме пази от купуване на части и консумативи в бг... аз моя голф го обслужвах в Лондон... за сравнение ще дам цената на водната помпа беше 15 паунда, масло Титан 5w40 4литра 28 паунда..."
Колеги, не се заблуждавайте че като е от Англия или Германия е качествено. От личен опит знам че конкретно Англия е царството на частите менте(повечето магазини са на индийци, пакистанци и прочие). Аз предпочитам да пазарувам от проверени магазини като предварително проверявам цените на официалния вносител, защото много често имат много добри цени за конкретни консумативи. На мен обслужването ми костваше 570лв. Успех на всички
Колеги, не се заблуждавайте че като е от Англия или Германия е качествено. От личен опит знам че конкретно Англия е царството на частите менте(повечето магазини са на индийци, пакистанци и прочие). Аз предпочитам да пазарувам от проверени магазини като предварително проверявам цените на официалния вносител, защото много често имат много добри цени за конкретни консумативи. На мен обслужването ми костваше 570лв. Успех на всички
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
И аз оставих 700 лева сменях сичко + водна помпа без пистовия ремък не съм го сменял от както съм я купил (вече 2 години) ама вече ще тряа се замисля щото лоша работа 

Върни се в “Дизелови агрегати”