Ами да ти кажа специално за биодизела...и ситуацията в БГ..
Ами не мога да повярвам, че някой ще пусне нещо качествено.. не и в горивният бизнес тук.. защо ми веднага:
1. За нафтата ужкем има регулации, а според независимо проучване от журналя на 5 големи вериги бензиностанции, се оказва, че дори и занижените регулации не се спазват.
2. В момента на бензиностанциите маржа на които работят те е критично малък - справка цена в бензиностанция, едрова цена на лукойл, и цена на бенз. на лукойл... дори е по-евтино в бенз. на лукойл .. как .. ми не знам
3. Държавата не упражнява никакъв контрол, и не позволява косвено на гражданите да осъществяват подобен.. /за пример цената на експертиза на гориво.. след което най много да ти платят 50 лтр. горио и толкоз. дори и да си успял да докажеш, че горивото е скапано/
4. Специално Темпо налагат ужасяващо ниски цени, а не са голяма верига, което ме навежда на тъмната мисъл, че не всичко им е изрядно.
И накрая..:
Акциза на дизела в момента в БГ е 430лв ДДС на тези 430 лв е 86лв - за 1000лтр..
Усети ли, как веднага имаме 516 лв или близо 52 стотинки намаление на цената за биодизел /там няма акцизи

А се оказва, че е само с 10... размислите за качеството си ги правиш сам..
И моля да ме извиниш, ама аз не моа да знам какво ми продава дадена бензиностанция.. и трябва да разчитам на контрола на Държавата.. нали? ти на кой разчиташ като сипваш дизел у твоята машина?
+ това в щатите едва сега ще се развиват дизелите... просто имаха несинхонизирано нормативи за съдаржанието на количество сяра в горивото.. до миналата година.. и това беше пагубно за съвременните дизели.. /мисля ги знаеш тези неща.../
И личен въпрос..
Кога за последно се сблъсква с държавата България?
Не да си си идвал.. а да се е налагало да свършиш някаква работа чрез държавата...