с еко помпата ли си или таяа с обогатителя (вакум от коляното на колектора до помпата) и с какъв интерколер си? и наи важното от къде взе трабите за интерколера защото аз имам колер от 1.8Т вече от 3 месеца но не мога да намеря траби. мерси много
Не ми е еко помпата,ами другата с вакума.Интерколера ми е същият като твоя,ама ще го сменям понеже е малък и не се обдухва много добре.А тръбите ми ги прави един ауспухджия.Отидох при него с монтиран колер и тои ми напраи пътищата от ауспухови тръби.Добре че имаше такава машина за огъване,щото иначе всички завои трябваше да са с гумени колена
1.На Фолксвагеновите кутии,могат ли да се сменят само дифовете или трябва направо кутията? 2.Ако могат от какво да си сложа по-дълъг диф? 3.Ако не,каква кутия да сложа,естествено по-дълга?
Идеята е на 400м да не включвам 5та.
Рових се из нета и мисля че кутията ми е с код ATH.
п.п. Кутията трябва да е от старите(с жило за съединитела и лостова с-ма),щото иначе ако е от TDI,трябва да слагам хидравличен съедин.и жила,и става една.......
колеги значи аз също съм с AAZ и искам да муслагам кулер, въпроса ми е какъв кулер и от какво да словжа. ако е заводския от голф ТДИ малък ли ще бъде!! поздрави!
Диното е в сервиза на TST Racing при Миро и Тони(Келеша)..влизаш в пресечката под топлофикация,караш 200 метра и влизаш в дясно цената само на замерване е 80лв.за коли с предно или задно предаване,а за 4x4 е 150лв.
добре ти направил ли си го това смисъл да каже6 как то4но да стане и това навуване на мотора няма ли мн бързо да го скапе или да по4нат да се трошат скорости