red.devilll написа:golf2_forever написа:red.devilll написа:passatfen написа:golf2_forever написа:мойта макс съм вдигал 180 по тракия мотора е 1.6 чист дизел 4 скорости
не вярвам с 4 скорости да дига 180 в никакъв случай..нещо май не ти отчита добре километража
Не колега те просто се комплексират и пишат колко вдигат на по-стръмен наклон и колата задължително изключена от скорост. Ако колегата е сигурен ,че вдига 180км/ч може да си чукнем една среща и да го засечем с моя. Ако е сигурен че вдига толкова може да играем на талоните-четворка за двойка
. Ще си имаме май пак служебна
двойка ,защото нашата я откраднаха,а и шефа си търси пак читава двойка,че това му боли страста и май ще го зарадвам. Очаквам предложения
ако си от Стара Загора в събота съм свободен може да те повозя.
Очаквах да има такива коментари за това и се чудех дали да пиша в темата
Колега от София съм,но не ми е проблем ако искаш може да дойда до Пловдив в събота и да покараме до софия а не да ме возиш.Твоя скоростомер може и да показва 230км/ч,но дали е реално??? Ако искаш вземи си един шофиор за да кара моята кола ако вдигнеш 180 км/ч на равен път ,но по моя и още един километраж на познат който колата му е на 3 месеца а не по твоя и ще ти прехвърля голфа моментално,но ако не ще трябва да си ходите с автобус до Стара Загора.Ако си навит с мене може да пишеш. Ако искаш първо си засечи колата с навигация(тя лъже 5км/ч)и тогава ела да ми я прехвърлиш.Ако си навит аз съм на среща
акай малко успокои се кви прехвърляния кви 5 лева не се излагаи просто казвам колко съм вдигал максимално дали вярваш или не си е твои проблем не че си хваля кошника ама си навървява не съм я засичал с друга кола на моя километраж пишеше 180
stefan4o написа:Аз съм от Стара Загора, ако колегата толкоз иска мога да взема апарата и да направя клипче, докато той вдигне 180 км/ч. Само не знам дали картата от 4ГБ памет ще ми стигне, че знам ли кога ще ги развиеНавремето имахме Кадет 1.6 Моно 1991 модел и с него съм виждал как стрелката чуква между 195 и 200 км/ч, но все пак е Опел, все пак е бензин и все пак е само с 20 коня отгоре. Турбо-дизел със същите коне ще му е бая зор дори и по километраж да покаже подобен резултат
lion_heart002 написа:Двойка 1.3 повече от 155 км/час максимум не може....Ами при тази скорост имаш чувството,че мотора ще се взриви....![]()
![]()
Макар,че ако караш повечко време така се свиква....
lion_heart002 написа:Сега остава да кажеш,че е била 1300...
doubledTSI написа:едно време и мен ме нападаха така .... с Лада Спутник съм правил 180 км/ч и никой не вярваше докато не го оставях на 2-3 коли зад мен ...
red.devilll написа:doubledTSI написа:едно време и мен ме нападаха така .... с Лада Спутник съм правил 180 км/ч и никой не вярваше докато не го оставях на 2-3 коли зад мен ...
Колега ладата е 75 или 85 коня на фона на 55 при VW при които ако я закачи на тест сигурно има и поне 10-15 болни от шаб и какво става? А и голфара си тежи не е като ладата
doubledTSI написа:red.devilll написа:doubledTSI написа:едно време и мен ме нападаха така .... с Лада Спутник съм правил 180 км/ч и никой не вярваше докато не го оставях на 2-3 коли зад мен ...
Колега ладата е 75 или 85 коня на фона на 55 при VW при които ако я закачи на тест сигурно има и поне 10-15 болни от шаб и какво става? А и голфара си тежи не е като ладата
колега, да ти кажа честно ... все ми е тая колко ще вдигне... дано само задния мост да следва предните колела ....
red.devilll написа:doubledTSI написа:red.devilll написа:doubledTSI написа:едно време и мен ме нападаха така .... с Лада Спутник съм правил 180 км/ч и никой не вярваше докато не го оставях на 2-3 коли зад мен ...
колега, да ти кажа честно ... все ми е тая колко ще вдигне... дано само задния мост да следва предните колела ....
Колега аз съм на твоето мнение ,но се дразня от подобни мнения кола 45 коня 180 км/ч. Ето предложих му да ги засечем с моята и ако е така му я прехвърлям веднага,но колегата се дърпа.
Или от мнения,че кола 110 коня горяла извънградско 3,2л гориво и то не на борд комп,а изразходвано гориво.С 9 литра минал 298 км а сега не е ли дразнещо това? Като чели ние не караме коли и не знаем за какво иде реч
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Diliyan и 39 госта