agent_kowalski написа:Абе айде теч на газова.Знаеш ли какъв теч ти трябва за да се запали от искра всичко.Ще се одушиш първо.Човек като си подържа нещата няма такива филми.Все едно не можеш да се запалиш от спукан бензинов маркуч на 20 годишната кочина,който никога не е сменян.Хайде глупости газовите се палели.
bkunev написа:Хубаво спорче сте си спретнали. И на газ съм карал. Вярно карбуратор беше и немаше проблеми. Ама вие пропускате нещо. Смятате само чистите километри изминати на газ. Ами нали и бензин наливате?! Нали на бензин палите!?Тоя разход 15-20 лева на месец, що не го слагате?!?!
Както беше писал еди колега по горе...с двете ръце за нафтата![]()
Vidol Nikolov написа:Пасат 5.5 131к.с(8-9)нафта-ръчка/11-13 автомат
8Х2.5=20ЛЕВА/100 в града![]()
12Х2.5=30ЛЕВА/100 в града![]()
Сега,който намира нафта на 1.7 и кара стар дизел харчещ 5 градско всесезонно може и да е по на далавера от газта,ама иначе дизела си е набутвация
Vidol Nikolov написа:Пасат 5.5 131к.с(8-9)нафта-ръчка/11-13 автомат
Сега,който намира нафта на 1.7 и кара стар дизел харчещ 5 градско всесезонно може и да е по на далавера от газта,ама иначе дизела си е набутвация
stefan4o написа:Vidol Nikolov написа:Пасат 5.5 131к.с(8-9)нафта-ръчка/11-13 автомат
Тия кораби изобщо да не ги споменаваме. Имам директни наблюдения точно върху такъв. При тях разход 6/100 градско е в сферата на научната фантастика. С ръка на сърцето смея да кажа, че това е близо до идеалният извънградски автомобил, като същевременно е много неподходящ автомобил за градско каране, особено пък на къси разстояния. Аз конкретно се интересувам при Ауди 80-тките с 1.9ТДИ 90 коня какъв е горе-долу разходът
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 24 госта