treyyy написа:Тази тема е: "Боже, боже.......простотия до шия"
И твоето мнение е най-просташкото!!! Или ще си аргументираш мнението или си трай.
Винаги ще има такива негативни мнения колеги !! Отминаваш ги и това си е .Па не дай си боже да попита за нещо (за проблем) по колата си ! Ще ви нахока ,че сте му дали акъл!!treyyy написа:Тази тема е: "Боже, боже.......простотия до шия"
brazy написа:Колеги здравейте интересува ме може ли да се сложи газ на предкамерен дизел (AAZ 1.9 TD). Поздрави.![]()
valkodav написа:brazy написа:Колеги здравейте интересува ме може ли да се сложи газ на предкамерен дизел (AAZ 1.9 TD). Поздрави.![]()
5-6 градско и 4-4,5 вън надали ще ти даде кой знае каква икономия! По икономично от това
valkodav написа:brazy написа:Колеги здравейте интересува ме може ли да се сложи газ на предкамерен дизел (AAZ 1.9 TD). Поздрави.![]()
5-6 градско и 4-4,5 вън надали ще ти даде кой знае каква икономия! По икономично от това
radi_nrj написа:valkodav написа:brazy написа:Колеги здравейте интересува ме може ли да се сложи газ на предкамерен дизел (AAZ 1.9 TD). Поздрави.![]()
Да, това най-вероятно ще е разхода след монтажа на газовата![]()
![]()
![]()
.
vucata написа:И най-важното да кажеш къде се слага тая оферта и дали може да се сложи на други дизелови автомобили
Абе не знам,помислих,че в темата се коментира за обикновена газова уредба ( или то не става с такава ...), а не за газов инжекцион .А къде става засмукването на газта :icon_redface ?
Значи майсторът ми каза, че, колкото е по-голям мотора, икономията е по-голяма.
Мене ми е чудно как така има икономия ,без да намалиш нафтата някак
Е да де, ама 160 км с 20 кинта нафта ти е 4.8/100 разход(дизел). А газта не казваш колко е изгорила??? Че той моя кош гори толкова. Значи ли това, че ако сложа АГУ ще ми падне още разхода(надали). А зад колата на какво мирише(умрели лебеди).
Ами то и аз го бях споменал за подаването на газта ,къде става , мислех си ,че няма как да е след турбото ,но и няма досега отговор.....
Явно не става с обикновена газова .......
Тази тема е: "Боже, боже.......простотия до шия"
valkodav написа:radi_nrj написа:valkodav написа:5-6 градско и 4-4,5 вън надали ще ти даде кой знае каква икономия! По икономично от това
Да, това най-вероятно ще е разхода след монтажа на газовата![]()
![]()
![]()
Епа тука не позна, но не ми се спори, че ще размием темата
VANKO57 написа:Мене ми е чудно как така има икономия ,без да намалиш нафтата някак
чрез подобряване изгарянето на нафтата. при нормално горене КПД е 76%, с газ става почти 100%. от тук идва и по-добрия вървеж.
valkodav написа:
Епа тука не позна, но не ми се спори, че ще размием темата
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 52 госта