Най-накрая проблема с вибрацията е решен:):):):).След всички диагнози дето ми поставяха различни "майстори"- за скорости,съединител,карета,тампони и т.н. днес запалих Пасата и отидох в Карлово при КОМБИТО-ТДИ.срешнахме се и пича ми разглоби помпата.след 2 часа се върна и каза че вече проблем няма.сложи помпата и колата полетя.А на всичкото одгоре ми сложи и чип и ми вдигна мощността с 20 кончета.Направо не мога да си позная колата!!!!!! Поклон пред КОМБИТО-ТДИ.Големи благодарности.
П.П. - А всичко това заедно с чипа ми излезе на смешна цена
вибрация от 1300 до към 2000рпм - НАЙ-ПОСЛЕ РЕШЕНО
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: re
pepperj написа: Поклон пред КОМБИТО-ТДИ.Големи благодарности.
пичага е . за съжаление трудно човек може да различи разбиращи колеги от "маистор-спИцялист" . Само се замисли колко разходи и нерви щеше да отидат с нови скорости карета и т.н. !!! Във форума има много свестни и разбиращи хора та за капак и аз да кажа
Поклон пред www.vwclub.bg !
- pepperj
- Автомобил:
- Двигател:
re
незнам дали има в бургас такъв майстор колега но си заслужава да отидеш и до карлово до комбито-тди.Аз лично навъртях 500км за да си оправя проблема и сега съм много доволен
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Re: re
pepperj написа:Най-накрая проблема с вибрацията е решен:):):):).След всички диагнози дето ми поставяха различни "майстори"- за скорости,съединител,карета,тампони и т.н. днес запалих Пасата и отидох в Карлово при КОМБИТО-ТДИ.срешнахме се и пича ми разглоби помпата.след 2 часа се върна и каза че вече проблем няма.сложи помпата и колата полетя.А на всичкото одгоре ми сложи и чип и ми вдигна мощността с 20 кончета.Направо не мога да си позная колата!!!!!! Поклон пред КОМБИТО-ТДИ.Големи благодарности.
П.П. - А всичко това заедно с чипа ми излезе на смешна цена
Бре, бре мераклия човек. А за "Комбито ТДИ"

Върни се в “Дизелови агрегати”