вибрация от 1300 до към 2000рпм - НАЙ-ПОСЛЕ РЕШЕНО

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
pepperj
Автомобил:
Двигател:

re

Мнениеот pepperj » Съб 03 ное 2007 21:12

Най-накрая проблема с вибрацията е решен:):):):).След всички диагнози дето ми поставяха различни "майстори"- за скорости,съединител,карета,тампони и т.н. днес запалих Пасата и отидох в Карлово при КОМБИТО-ТДИ.срешнахме се и пича ми разглоби помпата.след 2 часа се върна и каза че вече проблем няма.сложи помпата и колата полетя.А на всичкото одгоре ми сложи и чип и ми вдигна мощността с 20 кончета.Направо не мога да си позная колата!!!!!! Поклон пред КОМБИТО-ТДИ.Големи благодарности.

П.П. - А всичко това заедно с чипа ми излезе на смешна цена

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: re

Мнениеот Brezel » Съб 03 ное 2007 23:57

pepperj написа: Поклон пред КОМБИТО-ТДИ.Големи благодарности.

пичага е . за съжаление трудно човек може да различи разбиращи колеги от "маистор-спИцялист" . Само се замисли колко разходи и нерви щеше да отидат с нови скорости карета и т.н. !!! Във форума има много свестни и разбиращи хора та за капак и аз да кажа

Поклон пред www.vwclub.bg !

MORSKIQ2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MORSKIQ2 » Нед 04 ное 2007 0:14

А да попитам в Бургас няма ли такав майстор от форума тука като КОМБИТО - ТДИ да погледне и мойта печка. Мерси предварително.

Потребителски аватар
pepperj
Автомобил:
Двигател:

re

Мнениеот pepperj » Нед 04 ное 2007 10:37

незнам дали има в бургас такъв майстор колега но си заслужава да отидеш и до карлово до комбито-тди.Аз лично навъртях 500км за да си оправя проблема и сега съм много доволен

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 05 ное 2007 12:52

Пък и в Карлово имаме хубави кръчми и кафета :wink:Абе направо му пиши ЛС и идвай през някой уйкенд ден.

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Re: re

Мнениеот Гергин » Сря 07 ное 2007 11:13

pepperj написа:Най-накрая проблема с вибрацията е решен:):):):).След всички диагнози дето ми поставяха различни "майстори"- за скорости,съединител,карета,тампони и т.н. днес запалих Пасата и отидох в Карлово при КОМБИТО-ТДИ.срешнахме се и пича ми разглоби помпата.след 2 часа се върна и каза че вече проблем няма.сложи помпата и колата полетя.А на всичкото одгоре ми сложи и чип и ми вдигна мощността с 20 кончета.Направо не мога да си позная колата!!!!!! Поклон пред КОМБИТО-ТДИ.Големи благодарности.

П.П. - А всичко това заедно с чипа ми излезе на смешна цена

Бре, бре мераклия човек. А за "Комбито ТДИ" :kef: :kef: :kef:

MORSKIQ2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MORSKIQ2 » Сря 07 ное 2007 14:01

Ей отиде ми разходката. Такмо сабирах лев да идвам и ме пратиха приедин тука в Бс. Оправи работата пича, сега и мойта мърка. Даже става за продаване вече, ако има мераклии, свирете.

Върни се в “Дизелови агрегати”