Здравейте от скоро взех да сипвам олио от магазина(още не съм намерил отработено за да пробвам) и винаги оставях малко нафта да кажем минимум 30% в резервоара. Сложил съм и филтърче преди основния. Оняден целия блок на двигателя отпред беше в гориво и като го гледам е излизало от капака на помпата(дано е само капака) Преди около 2 години имах проблеми с авансатора и течеше от о пръстена отгоре и ми я правиха. Възможно ли е да са върнали старите уплътнения и да са сменили само това което тече и затова сега така протече? Да не би олиото да е направило нещо или пък налягането в помпата да се е покачило заради него? Сега съм взел ремонтен комплект и ще си сменя уплътненията по капака(надявам се да не е протекла отвсякъде защото всичко беше омазано

)Ако спре да тече само с уплътненията отгоре има ли проблем пак да сипвам олио или да забравя? Добре че е авансатора да се прибера с тоя огромен теч, то направо си капеше под колата... Голфа е 1.6д.
П.п. Смених уплътнението на капака и направих governor мода, и добре върви явно не е бил проблема в олиото. Остава да си поиграя с настройката, на помпата.