Stivi написа:ама тоя Адинол за 55лв за литър масло който е един резервоар те поставя в съвсем друга категория
Кайзен написа:Моя фаворит е ADDINOL Super 2T MZ 406 W, защото не е оцветен в червено. A "червената нафта" в Германия е забранена за употреба в леки автомобили. Създаден е специално за смесване с нафта, като производителя дори посочва съотношението за смесване:
5л -> 100ml
10 -> 200ml
20 -> 400ml
30 -> 600ml
40 -> 800ml
50 -> 1000ml
Цена за 1л: 4,99€Stivi написа:ама тоя Адинол за 55лв за литър масло
samo_pechka написа:Кайзен написа:Моя фаворит е ADDINOL Super 2T MZ 406 W, защото не е оцветен в червено. A "червената нафта" в Германия е забранена за употреба в леки автомобили. Създаден е специално за смесване с нафта, като производителя дори посочва съотношението за смесване:
5л -> 100ml
10 -> 200ml
20 -> 400ml
30 -> 600ml
40 -> 800ml
50 -> 1000ml
Тази схема вероятно е за смесване с бензин за двут. уреди/машинки
Много ми се вижда литър на 50л нафта . Аз по-скоро си мисля за около 200мл. масло +50л нафта.
Т.е. почти хомеопатична доза нали . + и на Архойл добавката за гориво , много хубави отзиви за нея ! Благодаря отново колега Кайзен!
strong написа:Ползвам тази добавка за повишаване на смазочните свойства на нафтата.
Hydra Lubricity Booster
Stivi написа:kochtrela написа:https://www.yacco-bulgaria.com/produkt/outboard-1000-2t Ето това според мен е точното масло за автомобил с ДПФ. Вече 4 г. го сипвам винаги при всяко зареждане на другия си автомобил.
40лв за двутактово масло което да добавяш към нафтата....че то по-добре да слагам постоянно двойна доза Бардал...по-евтино ще ми излезе ! Ама всеки сам решава за какво да харчи парите си
dalgia-73 написа:strong написа:Ползвам тази добавка за повишаване на смазочните свойства на нафтата.
Hydra Lubricity Booster
Колега може ли да споделиш как дозираш добавката.Попадам на различна информация в нета.
Svetlix написа:Този Motul ли си ползвал?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 39 госта