samo_pechka написа:Че то днес какъв студ е ? Че да не стои на 90 гр. Спри за спама
Ето затова се въздържам,да пиша в темите.
Весели празници на всички и много безаварийни километри

samo_pechka написа:Че то днес какъв студ е ? Че да не стои на 90 гр. Спри за спама
PagocmuH написа:samo_pechka написа:Че то днес какъв студ е ? Че да не стои на 90 гр. Спри за спама
Ето затова се въздържам,да пиша в темите.
Весели празници на всички и много безаварийни километри
ti6ogb написа:...И понеже не знам гадая...
red.devilll написа:Няма нищо-развиваш и сменяш .Ако отвориш капачката на разширителния съм да изпусне налягането и после пак я завиеш няма да изтече много антифриз не се притеснявай.Не съм ги сменял,но съм свалял средната за да сваля капака на тандем помпата и изтече около 50мл антифриз при положение,че беше 1ч свалена
velinsl написа:ti6ogb написа:...И понеже не знам гадая...
Не гадай повече...
Първото ми мнение за 2013... и за мноо години!
kossis написа:red.devilll написа:Няма нищо-развиваш и сменяш .Ако отвориш капачката на разширителния съм да изпусне налягането и после пак я завиеш няма да изтече много антифриз не се притеснявай.Не съм ги сменял,но съм свалял средната за да сваля капака на тандем помпата и изтече около 50мл антифриз при положение,че беше 1ч свалена
Значи не трябва да го събирам, а уплатнителни шайби има ли ? Или разчита на резбата ?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта