Онзи ден ме "резна" една 3-ка както си карах с 80км/ч на пета и аз настъпих газта на пета са по-малки вибрациите но като минах на 6-та и нагазя газта почти до долу много стабилно си притриса Може да е маховика, не знам само приплъзва ли съединитела в този момент докато претриса? Дано само не е изяден разпределителния вал
Съмнявам се, по-скоро съединителя не може да поеме на толкова голяма предавка и мъчиш маховика! Джиткай и да не ти дреме щом още не ти буксува съединителя значи си бетон, нещо дет работи не го пипай кат се преебе тогава го мисли, не си създавай допълнително грижи.
Днес и аз махнах клапанчето за нафтата, обаче честно казано разлика не намирам или поне не мога да я усетя... Сложил съм медна тръбичка ама да видим дали ще има проблем, при моя има подкачваща помпа би трябвало да подкачва веднага... Това клапанче каква роля играе, само задържа нафтата да не се връща, или улавя и боклуци които не са минали през филтъра ? Гледам си писал че оригинално е 50-тина лева, мисля да поръчам едно ново.
Ами и аз не знам точно каква роля играе А за цената на самото клапанче има VW номер и го дадох на един познат дето се занимава с авточасти и той ми каза че само оригинално имало и било 65лв и понеже е оригинално само 15% отстъпка може да има и става на 54лв. Ама при теб щом няма разлика без него значи твоето си работи както трябва