От коя бензиностанция зареждате нафта?
- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
Сигурно е вносна тая нафта на Еко,дето аз не го вярвам.
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Аз не знам бензиностанциите искат да покажат, че няма монопол за да не ги натегнат проверки или какво? Вчера тръгвам за Враца на сватба и нафтата в Козлодуй на Лукойл 2.61 отивам на Враца на Еко 2.54 на ОМВ 2.42 на следващия ден на ОМВ 2.41 на Лукойл все още 2.61 ..
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Freakylol написа:Аз не знам бензиностанциите искат да покажат, че няма монопол за да не ги натегнат проверки или какво? Вчера тръгвам за Враца на сватба и нафтата в Козлодуй на Лукойл 2.61 отивам на Враца на Еко 2.54 на ОМВ 2.42 на следващия ден на ОМВ 2.41 на Лукойл все още 2.61 ..
Какви са тия цени ,бе Човек!!Или аз падам от небето !Сега заредих на Лук Ойл на 2,72 с 10 ст отстъпка.Не съм гледал цените на другите .Ама 2,41 !!
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
2,72?!?! е тая цена пък каква е, днес си допълвах резоервоара (Шел), няма отстъпки или други измислени простотии и цената е 2,61лв и от доста време е такава.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
tih написа:2,72?!?! е тая цена пък каква е, днес си допълвах резоервоара (Шел), няма отстъпки или други измислени простотии и цената е 2,61лв и от доста време е такава.
2,72 е дизела Екто на Лук а .На всички Екто горива има 10 ст отстъпка ако си с карта.
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Факт.. 80.01 = 33.19 литра заредени :) на някаква умряла пак във Враца BG Oil дизела 2.38, но при тях си е ясно, че не е нафта .. Прибрах се на Русе на ОМВ си е 2.61.. колегите от Враца могат да потвърдят ако са минавали покрай ОМВ вчера или днес :) Става въпрос за ОМВто след пожарната то май няма друго де, но да си кажа.. :D
-
powerade
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Freakylol написа:Факт.. 80.01 = 33.19 литра заредени :) на някаква умряла пак във Враца BG Oil дизела 2.38, но при тях си е ясно, че не е нафта .. Прибрах се на Русе на ОМВ си е 2.61.. колегите от Враца могат да потвърдят ако са минавали покрай ОМВ вчера или днес :) Става въпрос за ОМВто след пожарната то май няма друго де, но да си кажа.. :D
Колега чак ме е яд, че нямам път към Враца. Иначе евала на местното ОМВ, ама то с тия двете бензиностанции БГ ОЙЛ и до нея една друга си трябват такива цени, иначе няма кой да зарежда там.
А и нека някой колега от Враца да каже дали постоянно поддържат 20 стотинки под официалната цена, или е било някаква акция?
- burn666
- Автомобил: VW Golf 4 Variant 2002
- Двигател: 1.9 Tdi ALH 90hp+
powerade написа:Freakylol написа:Факт.. 80.01 = 33.19 литра заредени :) на някаква умряла пак във Враца BG Oil дизела 2.38, но при тях си е ясно, че не е нафта .. Прибрах се на Русе на ОМВ си е 2.61.. колегите от Враца могат да потвърдят ако са минавали покрай ОМВ вчера или днес :) Става въпрос за ОМВто след пожарната то май няма друго де, но да си кажа.. :D
Колега чак ме е яд, че нямам път към Враца. Иначе евала на местното ОМВ, ама то с тия двете бензиностанции БГ ОЙЛ и до нея една друга си трябват такива цени, иначе няма кой да зарежда там.
А и нека някой колега от Враца да каже дали постоянно поддържат 20 стотинки под официалната цена, или е било някаква акция?
Постоянно са така цените.
пп. аз съм сипвал на тях ;)
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Доволен от Екто дизела на Лук Ойл.Началният старт е по добър и има добра динамика.Ако е на тая цена ще продължавам да сипвам от него.
- the_fast_r1
- Автомобил: Golf III 1.9 TDI
- Двигател: 1z - 1996
Тъй като не останах доволен от нафтата на бензиностанцията Ромпетрол, на бул. Христо Смирненски (до кръстовището с бул. Сливница), вече зареждам на ЕКО и съм много по доволен. Последния път като зареждах от Ромпетрола, все едно не ми бяха наляли дизел, а нещо смесено - до 2000 оборота автомобила нямаше никаква мощност!!! 

-
russlan_z
- Автомобил: Golf 3 TDI
- Двигател: AFN
Ако имаш път към Метро, пробвай Ромпетрол-а над него, мисля че там нафтата ще ти се стори различна 

- tonkogtd
Свърши промоцията от 10ст. на литър на ECTO дизела на Лукойл на 21.06.2013г.-сега ще се събират пак буквички.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
И ще липсва пак буквата ,Й кратко !!!
Поне надумках резервоара!!
Поне надумках резервоара!!- tonkogtd
Моите резервоари винаги са надумкани до капачките-дали ще има промоция или не на Лукойла няма значение много.
- svere
- Автомобил: Passat B5 110++
- Двигател: AFN
- Контакти:
До сега само на Лукойл..... от 2 месеца на Еко, мисля че е по-добра нафтата
Върни се в “Дизелови агрегати”