the_tupan написа:Е 505.01 покрива и 505.00. Защо да не може да кара с такова масло?
Малко по-скъпо е, затова, предполагам.
the_tupan написа:Е 505.01 покрива и 505.00. Защо да не може да кара с такова масло?
PabloEscobar написа:Golf 3 1.9 TDI - AFN
Q8 - 10w40
Направил съм няколко смени в рамките на година и половина /40 000км/ Нямам разход на масло и като цяло съм доволен
blanco написа:Някой може ли да даде мнение за масла ХИЛБЕР(Германия), колата ми е Голф 3 1,9 ТДи 97god.
Yacco VX 600 5w40 5л туба струваше 73лв засега съм доволен по-добре е от кастролpopov90 написа:Колеги ако можете помогнете. Кажете , споделете с какво масло си карате колите и ако може ми препоръчайте за моята ГОЛФ 4 2002 год. дизел 1.9 90 к.с. ALH . Колата е на 120 000 км поне така пише на километража . Благодаря на всички предварително.
popov90 написа:Колеги ако можете помогнете. Кажете , споделете с какво масло си карате колите и ако може ми препоръчайте за моята ГОЛФ 4 2002 год. дизел 1.9 90 к.с. ALH . Колата е на 120 000 км поне така пише на километража . Благодаря на всички предварително.
tdi fen написа: Yacco VX 600 5w40 5л туба струваше 73лв засега съм доволен по-добре е от кастрол
ако беше хубав кастрола новите мерцедеси нямаше да им блокират двигателите невероятно но факт знам го от достоверен източник от балкан старOvivO написа:Много ми е интересно на каква база правиш подобни изказвания?
Какви тестове проведе, освен, разбира се, прословутия ушен тест и думите - работи по-тихо!
По-добро е от Кастрол: ти какъв Кастрол си ползвал, сигурен ли си, че не е бил фалшив?
Да го кажем, че Yacco не е по-лошо масло от Кастрол, но да е по-добро?
Да, вярно - цената му е по-добра...един прекалено важен критерии по света, а какво да кажем за България?!