Имах същия проблем освен трудното палене. На пръв поглед колата всичко беше ок докато един ден баща ми е проверил подгряващите и е установил че не работят и решил да го поправи. Колата ми е 1.9 ТДИ 1996 1Z Variant. Когато я купих въпросното реле не работе6е в смисъл не цъкаше дори. 4 те свещи се смениха изгорели бяха. Следваше да подадем ток но с това реле така и не се е случи и баща ми нали е от старите дизелджии и го свързал това реле директо бобинката със захранване защото си е мислел че това реле трябва да е включено постоянно когато е в режим на работа обаче след това колата почна да не дава мощност пробвах го на магистрала не дигаще дори и 140. Ауспуха си показа впоследствие се е запушило и се откъсна от блока. Това може и да е от времето може да му е дошло. Долу под колата оправихме ауспуха там беше вече всичко наред обаче все още не се досетихме че така не бивало да се кара.Най-сетне това реле изгоря - как е издържало още се чудя.Оня ден купихме реле 109 в което е монторано таймер и се самоизключва след минута.Това реле има 7 крачета. С всичките заедно след старт не ще да се оттегли(тествахме след загрян мотор и обороти до 2000 на празен).Извихме едното краче в момента не зная точно коя и почна да работи с таймера но този път чистачките се объркаха - демек изгарят бушон и работят от самосебе си. За 80 амперния не сме проверили защото иначе свещите нямаше да подгряват.
Andonov - тая твоя прогряма аутодата откаде може да си я изтегля? Прав си че ТДИ то пали и без тия погряващи в това се убедих преди да бръкнем в тази кутия с бушоните,колата имаше луда тяга = 200 съм ги видял! Колата не пуши нито пък има друго проблеми със старта но беше лято,през зимата бях след нашия "ремонт" с релето
ето и друг линк със схема на панела:
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=40472 но не знам дали е същия.
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... pic=107960по късно ще дам и снимки имаше ще едитна поста.
Чакам за препоръки. Благодаря предварително всяка информация може да ми е от полза.