Автомобилът е с климатик, а на таблото има решетчица с датчик за климатроник

danyyel1 написа:колеги завода производител може всичко да си пише аз вярвам на очите си 1Z 188км. прав път засичал саъм го и с навигацияпък ако искате пробваите да откачите кллапана на турбото да не изключва ама незнам какво може да стане после
danyyel1 написа:колеги завода производител може всичко да си пише аз вярвам на очите си 1Z 188км. прав път засичал саъм го и с навигацияпък ако искате пробваите да откачите кллапана на турбото да не изключва ама незнам какво може да стане после
samo ra4na na zavoite написа:Колеги мисля,че тук му е мястото да ви попитам нормално ли е моя голф3 1.9 тди 1z да неможе да вдигне на пета предавка повече от 4000 оборота. Тогава е на 180км/ч . Казаха ми ,че бил с късите скорости каквото и да значи това.
emiltd написа:samo ra4na na zavoite написа:Колеги мисля,че тук му е мястото да ви попитам нормално ли е моя голф3 1.9 тди 1z да неможе да вдигне на пета предавка повече от 4000 оборота. Тогава е на 180км/ч . Казаха ми ,че бил с късите скорости каквото и да значи това.
1З развива максималната си мощност от 90к.с. при 4000рпм!Мисля че колата си ти е съвсем нормална,щом си дава данните,посочени от производителя
110afn написа:Е то може да е и до 8000, но от колко почва червеното?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта