и двете коли са доволни и не мисля да експериментирам. и все пак е въпрос на избор - няма правило.
bai_ILIA написа:..... (БМВ) - се кара с Кастрол понеже на капачката за наливане на масло пише "БМВ препоръчва Кастрол"....
bai_ILIA написа:еее зависи от колата и маслото...всичко е относително. едни имат проблеми, други не
bai_ILIA написа:само Motul VAG Specific 5W40 на този и на предишния СеатОбожават го!!! Точиш масло на 10 000км на пипане е супер, звука на мотора няма разлика независимо дали е на 0км или 10 000км - за мен това е критерия.
Кастрола не е по убеждение, а по нужда - колата се обслужва в официален сервиз на БМВ въпреки, че не е гаранционна...
StrEagle написа:На мен от Сакар ми сипват Castrol. Motul по-добро ли е?
bai_ILIA написа:ами не, но няма логична причина според мен да се сменят марки за щяло и нещяло. ако всичко е наред не се пипа. аз карам само с Мотул, другата кола (БМВ) - се кара с Кастрол понеже на капачката за наливане на масло пише "БМВ препоръчва Кастрол"
и двете коли са доволни и не мисля да експериментирам. и все пак е въпрос на избор - няма правило.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта