rokera671 написа:Може да е най скапаната ,но Голфа не е видял друга и нямах грам проблем .Тази вечер сипах от Екто дизела на Лук ойл в Аспарухово .
Аз сипвам от ШЕЛ на Сливница и на Еко пак на Сливница. Нямам ядове до сега.
rokera671 написа:Може да е най скапаната ,но Голфа не е видял друга и нямах грам проблем .Тази вечер сипах от Екто дизела на Лук ойл в Аспарухово .
kossis написа:...А относно разхода, е естествено като сипеш примерно 20 лева от евтиният и изминеш малко повече километри спрямо 20 лева от по скъпият. Защото в крайна сметка сипваш по малко литри...![]()

сега сравнявам с нормалния дизел в Бг . Гледам много захвалихте тоя омв max motion , преди съм слагал от него два-три пъти , кой знае каква разлика не съм усетил , ще сипя на следващото зареждане един резервоар да видим , само някой да не каже ,че десетте литра от другия дизел ( в резервоара) са скофтили 50-те кила моушън дето ще ги сипя , щото нещо ми подсказва ,че ще усетя разликата само по джеба си .jony555 написа:най малко изгаряш 2 пълни за да свикне компа с горивото
jony555 написа:то така се прави. най малко изгаряш 2 пълни за да свикне компа с горивото.

Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта