Карам голф 4 1.9 TDI 1999г. На борд. компютър ми излезе STOP и Check cooling ! ? Помослих си, че е от маслото и като проверих пръчката на маслото беше на дъното ! Преди 2 седмици смених маслото ARAL 10W40 Супер ! При по обстоина проверка за някъкав теч намерих от дясната страна малак радиатор който имаше пресни следи от масло !!!
Проблем с маслото в Голф 4 TDI
- grinch_sf
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с маслото в Голф 4 TDI
Имам нужда от ПОМОЩ !
Карам голф 4 1.9 TDI 1999г. На борд. компютър ми излезе STOP и Check cooling ! ? Помослих си, че е от маслото и като проверих пръчката на маслото беше на дъното ! Преди 2 седмици смених маслото ARAL 10W40 Супер ! При по обстоина проверка за някъкав теч намерих от дясната страна малак радиатор който имаше пресни следи от масло !!!
Някои може ли да ми каже това РАДЯТОРА ЗА ОХЛАЖДАНЕ НА INETRCOOLERA ЛИ Е ?
Последна промяна от brabus на Пон 22 юни 2009 20:07, променено общо 1 път.
Причина: Оправих заглавието и е за друг раздел!
Причина: Оправих заглавието и е за друг раздел!
- djdaka
- Автомобил: VW Tiguan R-line
- Двигател: CUV 150hp
Re: Проблем с маслото в Голф 4 TDI
grinch_sf написа:Имам нужда от ПОМОЩ !
Карам голф 4 1.9 TDI 1999г. На борд. компютър ми излезе STOP и Check cooling ! ? Помослих си, че е от маслото и като проверих пръчката на маслото беше на дъното ! Преди 2 седмици смених маслото ARAL 10W40 Супер ! При по обстоина проверка за някъкав теч намерих от дясната страна малак радиатор който имаше пресни следи от масло !!!Някои може ли да ми каже това РАДЯТОРА ЗА ОХЛАЖДАНЕ НА INETRCOOLERA ЛИ Е ?
Омасления радиатор е кулър-а.
А относно надписа ... прегледай охладителната система - температура на мотора и ниво на антифриза в разширителното казанче.
Поздрави.
-
salama
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с маслото в Голф 4 TDI
Пич не пускай една и съща тема 2 пъти с различни заглавия(той които желае да ти помогне на въпросите и в една тема може да го направи)! 

Върни се в “Дизелови агрегати”