??? Вие как мислите.
Голф 2 GTD
Голф 2 GTD
Здр.Имам малък проблем
с голфчето.След като двигателя беше свален за смяна на бренери вчера го качих и днес го мъчих да запали но неиска .Идва ток до помпата ,свещите подгряват обаче само си върти имам чувството ,че неидва гориво.Мисля си ,ако е влезло въздух в системата да го закачим и да го дърпаме.
??? Вие как мислите.
??? Вие как мислите.
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 2 GTD
първо темата е за раздел дизолови
и да може да го задърпаш малко но не прекалявай защото не е хубаво дизела да се дърпа и още нещо като въртиш от ауспуха излиза ли дим ако излиза значи качва гориво търси проблема другаде
и да може да го задърпаш малко но не прекалявай защото не е хубаво дизела да се дърпа и още нещо като въртиш от ауспуха излиза ли дим ако излиза значи качва гориво търси проблема другаде
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,това с помпа/разпределител ли е(има ли тръбички от помпата към дюзите?).Ако да,разхлаби леко гайките (конусите) към дюзите,завърти на стартер докато избие гориво оттам.Това е стандартна процедура "обезвъздушаване" при дизел.ИЗБЯГВАЙ палене чрез дърпане!
И нека да се премести в "дизел-раздел"-там има повече акълии по въпроса
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
emo-gar написа:Колега,това с помпа/разпределител ли е(има ли тръбички от помпата към дюзите?).Ако да,разхлаби леко гайките (конусите) към дюзите,завърти на стартер докато избие гориво оттам.Това е стандартна процедура "обезвъздушаване" при дизел.ИЗБЯГВАЙ палене чрез дърпане!
до колкото знам това е комарел двигател и това което ти го съветваш да направи е недопустимо защото до колкото неме лъже паметта на комарела е доста по високо налягането от обикновенното ГНП и може да стане нещо по добре да не опитва
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Кое е комарел 1.6 ТД мотор от 80-те?
Колега, ти сериозно ли? 
Колега, ти сериозно ли? 
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги, не се изказвайте неподготвени. Ако не знаете нещо, по-добре си спестете коментарите, за да не вкарате някой в непредвидени разходи.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Надявам се да не се сметне моето мнение за излищен спам или какьвто и да е друг спам,обаче не мога да се сдьржа и ще кажа'Писна ми да чета мнения за които от 100км си личи че са писани само за идеята някой си да трупа мнения и нз какво си..това е форум ,а не говорилня,и мисля че е време да се дьржим като големи зрели хора ,а не като хлапета играещи цс 

- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stefan4o написа:Кое е комарел 1.6 ТД мотор от 80-те?Колега, ти сериозно ли?
сигорно си хвърлил един БОБ та си разбрал че е 1.6 ТД и че е точно от 80-те извинявай Ясновидката СВЕТЛИНА
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
koby написа:stefan4o написа:Кое е комарел 1.6 ТД мотор от 80-те?Колега, ти сериозно ли?
сигорно си хвърлил един БОБ та си разбрал че е 1.6 ТД и че е точно от 80-те извинявай Ясновидката СВЕТЛИНА
Ами в заглавието си пише Голф 2 ГТД, та затова предположих, че става дума за 1.6 турбо-дизела

- martin4o_mom4e
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PF 1988
Колега да не би да дърпа въздух от някой маркуч ( забравен да закачите или разхлабен ) Ако не е там проблема както колегата каза обезвъздушавай , или центрофка , и ако нищо не стана тогава ще иска майстор 
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Racer написа:Колеги, ако не качва гориво ???. Къде да търся проблема ,в Помпата ли ?
като въртиш ако пуши от ауспоха значи качва ако не пуши не качва и съответно как си зацепил валовете и ГНП-то
Колата неиска изобщо да качи гориво.Клапанчето отваря на помпата (идва ток до нея) Зъбното колело на ГНП-то си е на белег, разпределителя също ,но неидва гориво. 
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Racer да не би да си объркал щутцерите които са преди и на помпата
Ето на тая снимка съм ти отбелязал къде стоят щутцерите.Размени им местата един друг и пробвай пак.
Ако отново не стане може и от нафотвата помпа да е.Колко дена стоя на земята смъкнат мотора 
Върни се в “Дизелови агрегати”