Голф 4 1.9 тди AHF турбо или дебитомер ?
Голф 4 1.9 тди AHF турбо или дебитомер ?
Турбо или дебитомер? Голф 4 1.9 тди AHF? Проблема, че има загуба на мощност ходих при едни пичове те ми казаха, че дебитомера ми е за смяна ходих при други викат турбото не е добре и сега съм на кръстопът? И не знам какво да правя с тая кочина истината, че още не съм усетил да ми гори маслото защото преди 2 дена я обслужих ремъци масла ролки филтри... и така Някой има ли някаква идея кой със сигурност може да ми каже какво и има на мойта кошница направо ми прилоша като ми казаха турбо? Аз съм от Варна.. Трябва ли да има разлика със дебитомер или без него (в случай че дебитомера не е добре)?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Турбо или дебитомер? Голф 4 1.9 тди AHF?
Ако не друго - поне си от точния град!
В тази тема пише към кой да се обърнеш!
viewtopic.php?f=24&t=170210&start=0

В тази тема пише към кой да се обърнеш!

viewtopic.php?f=24&t=170210&start=0
Днес махнах кабелите на дебитомера колата стана много по зле? Това някакъв знак ли, че дебитомера е добре? Колата като я форсирам някой път вади леко бял пушек някой път колкото и да форсирам не вади какъвто да е по цвят пушек? Странна работа ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Physicx написа:Днес махнах кабелите на дебитомера колата стана много по зле? Това някакъв знак ли, че дебитомера е добре? Колата като я форсирам някой път вади леко бял пушек някой път колкото и да форсирам не вади какъвто да е по цвят пушек? Странна работа ?
Колегата по горе ти е написал какво да направи6,а именно да потарси6 колегата ифидик тои е много отворен на тди мотор4ета доста колеги са доволни от услугите му.успех

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
щом с откачен дебитомер е по-зле значи не е от него,най-вероятно е проблем в управлението на турбото но и аз като колегите ще ти кажа да идеш при посочения човек вместо да си чешем езиците 

- sto4o
- Автомобил: Leon
- Двигател: ARL
morfei1 написа:отиваш при ifidik и решавате проблемите

Този човек е направо ме изпълни за 5 минути колата беше както преди!! Втрорник съм при него да завършим всичко и отгоре на всичко даже не ми взе пари.

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
е добре че накрая си се вслушал в съвета на толкова много хора
)

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и аз имах подобен проблем ето и темата която бях пускал!
viewtopic.php?f=24&t=195263
Правиха ми диагностика казаха ми че е от дебитомера и накрая се оказа запушено турбо и развален вакум (този който е долу до турбото)
Но най добре си потърси майстор....
Успех
viewtopic.php?f=24&t=195263
Правиха ми диагностика казаха ми че е от дебитомера и накрая се оказа запушено турбо и развален вакум (този който е долу до турбото)
Но най добре си потърси майстор....
Успех

Подобен ми е проблема и на мен... той запуши временно маркучето и каза да изчистя колекторите. Вторник му я нося дя я базика...
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
на колегата проблема е, че му е задръстен смукателя и егр-а остава отворен
Re: Голф 4 1.9 тди AHF турбо или дебитомер ?
Здрасти колеги аз cъм от град Исперих! Колата ми е ГОЛФ 4 1.9 тди 90 АГР. Установих, че проблема е в дебитомера първо смених всичките маркум маркучета но нямаше никакъв ефект, но реших да попитам и от вас! Когато откача буксата от дебитомера колата ми става много по-мощен по принцип без дебитомер трябва да е по-зле. Сега дибетомера за смяна ли е или има някакъв софтуерен проблем?
-
- Автомобил: АУДИ А4 Б6
- Двигател: AVF
Re: Голф 4 1.9 тди AHF турбо или дебитомер ?
Направи лог файл в движение на 3-ти 10-ти и 11-ти канал на ВАГ Ком и го качи тук на го видим,клониш към дебитомер но трябва да се провери.
Върни се в “Дизелови агрегати”