Помпа BOSCH на AEF
- martin_2003
- Автомобил: POLO
- Двигател: AGR
Помпа BOSCH на AEF
Здравейте колеги, аз искам да питам има ли двигател AEF с помпа BOSCH или може ли да се сложи такава помпа на AEF,ако може от къде да си намеря.Благодаря предварително на който се отзове. 

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Re: Помпа BOCSH на AEF
Не, заводски няма! От завода всички са окомплектовани с Лукас, която си е доста добра помпа, стига и намирахте кусури, а отидете на читав майстор 
-
stivenj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помпа BOSCH на AEF
Може колега ,само че е за предпочитане да се вземе боша с тръбите до дюзите ,защото на лукаса няма да ти паснат.И си готов,по леки са за обслужване -Бош за по малко пари .
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де поне кажи помпата ли ще сменяш! Лукас е много издръжлива помпа,само иска перфектна настройка.Ако имаш някакъв проблем с нея -опиши го! Не бързай да се набутваш с друга веднага
Тука може някой да ти помогне,я със съвети,я със качествен майстор.Щом инженерите проектирали АЕF двигателя са преценили ,че за този двигател се слага тази помпа,значи има защо 
Тука може някой да ти помогне,я със съвети,я със качествен майстор.Щом инженерите проектирали АЕF двигателя са преценили ,че за този двигател се слага тази помпа,значи има защо 
- martin_2003
- Автомобил: POLO
- Двигател: AGR
Ами незнам видях се в чудо от както взех полото 1.9д имаше проблем с паленето сутрин въртях няколко минути докъто запали после сложих клапан преди филтъра и това се оправи но почна да гасне влизаше въздух смених и филтъра защото небеше оргинален и мислехме че е от него но пак гасне до 70 градуса после всичко е ок та това ми е проблема но не обвинявам помпата тя е крайна мярка просто питам да знам ако Лукаса здаде багажа мога ли да сложа Бош.И виждам че е възможно ако може да ми кажете някъкъв номер или модел на помпа Бош дето става.И пак благодаря на всички за съветите.
Върни се в “Дизелови агрегати”