Някой слагал ли е интерколер.....?
- pasajero
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой слагал ли е интерколер.....?
здравейте, имам пасатор 1.9 дизел турбо и ми се въртят едни мисли да му сложа един интерколер, някой правил ли е подобно нещо, има ли смисъл? и има ли някакви тънкости които не са за пренебрегване.Предлагат ми за не много пари пълен комплект дали да се хващам или да не се занимавам?
- hamann
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
слагай смело - аз съм се занимавал и не е нищо особено - за 3-4 часа работа ти е готов тунинга
разлика има и е голям кеф(не че е голяма ама ...
)
и горивото задължително да се пусне малко повече щото нищо няма да усетиш
при моя случай трябваше радиатора малко да мръдне към двигателя(назад) за да минат трабите, а също и малко от тас напречната греда над радиатора се наложи да се вземе - нищо особено общо взето
ето ти и линк да видиш за помпата и разни други полезни работи - http://www.vwdiesel.net/phpBB/viewtopic.php?t=579
успех

разлика има и е голям кеф(не че е голяма ама ...

и горивото задължително да се пусне малко повече щото нищо няма да усетиш

при моя случай трябваше радиатора малко да мръдне към двигателя(назад) за да минат трабите, а също и малко от тас напречната греда над радиатора се наложи да се вземе - нищо особено общо взето

ето ти и линк да видиш за помпата и разни други полезни работи - http://www.vwdiesel.net/phpBB/viewtopic.php?t=579
успех

- pasajero
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като гледам на снимките моята помпа е малко по-различна AAZ е, няма я тази тръбичка която тръгва от помпата и влиза в турбото.Така или иначе нещата които видях от линка който ми даде hamann ме изкефиха много сигурно ще пробвам номера с конекторите а и вече смятам твърдо да си сложа кулер.а между другото намерих в една морга пълен комплект за 150лв даже в цената е включен монтажа.
Благодаря

- hamann
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и монтажа викаш
туй дето казваш че го нямаш (от помпата до турбото) ти гласи горивото според боост-а - сега докато нямаш буст си мята гориво като за 1bar
и похарчва допълнително - туй с техника може да се избегне ама по принцип не е лошо да го имаш в името на икономията
от къде да се набави е друг въпрос

туй дето казваш че го нямаш (от помпата до турбото) ти гласи горивото според боост-а - сега докато нямаш буст си мята гориво като за 1bar

и похарчва допълнително - туй с техника може да се избегне ама по принцип не е лошо да го имаш в името на икономията

от къде да се набави е друг въпрос

Върни се в “Дизелови агрегати”