Не съм мн на "ти" с техническото обслужване, така че ще съм благодарен за съвети
Golf 3 1.9 TDI - проблем със стоп светлините
Golf 3 1.9 TDI - проблем със стоп светлините
Здравейте на всички
Директно на случая значи - по време на движение започна да ми светва лампичката за подгревните свещи, разтърсих се из форума и гледам разни проблеми с релета, стоп машинки и т.н. - прегледах си ги аз и всичко наред (смених си и стоп машинката с нова даже). Няма резултат - лампичката продължава да свети. Тогава се сещам да проверя предпазителите - оказва се, че 20ти и още един (7/ 8ми мисля че беше) изгорели - сменям ги и оттогава стоповете светят постоянно (дори при изваден ключ от таблото) и не мога да разбера защо
Не съм мн на "ти" с техническото обслужване, така че ще съм благодарен за съвети
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Golf 3 1.9 TDI - проблем със стоп светлините
Сам казваш , че си сменил стоп-машинката. Може нещо да не си я монтирал както трябва
П.П. Сега видях ,че и при изваден ключ пак светят , аз не се сещам така ли трябва да е или... 
-
ivayloat
- Автомобил: SEAT IBIAZA 6k2
- Двигател: 1.9 SDI
стоповете винаги светят няма значение с ключ или без ключ.
Ако не се лъжа лампата може да ти светти заради течноста за спирачките. Погледни нивото на спирачната течност.
Ако не се лъжа лампата може да ти светти заради течноста за спирачките. Погледни нивото на спирачната течност.
ОК, утре проверявам за спирачната течност - благодаря за бързия отговор 
и спирачна течност си има, и лампичката пак е започнала да свети, и стоповете се гаснат
Явно, че ще я водя на техник - като стане ясно какво е било, ще пиша пак 
и спирачна течност си има, и лампичката пак е започнала да свети, и стоповете се гаснат
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
А стоп машинката правилно ли я нагласи?Педала на спирачката натиснат заедно с ръчната, дърпаш палчето от стоп машинката и пускаш педала. 
-
mbmd
- Автомобил:
- Двигател:
Смени си отново стоп машинката с нова,има една тресчотка която може да е заводски хлабава.При мен проблема се оправи с втората машинка,е след смяна на подгревни свещи 
Мда - изключително точно попадение от колегата "Данчо" (благодаря за което), и мн ламерско от моя страна - въпроса е решен. Голфу може вече да пърпори свободно из пътищата
Благодаря отново на всички за мненията
. (Модераторите може да затоврят темата вече)
:):)
Върни се в “Дизелови агрегати”