.Значи проблема е следния колата си пали перфектно в тихи обороти е доста добре чува се едно леко щракане но мисля че е нормално все пак е дизел на един приятел Голф 4 пак 131 в тихи обороти е същата работа но при подаване на газ неговото утихва а моят продължава да къркори.Направи ми впечатление че при леко спускане на скорост без газ колата работи добре в момента в който и подам съвсем малко Газ и почва пак да хърка,надявам се някой да помогне ще съм много благодарен AVF Работи шумно
AVF Работи шумно
Много се извинявам за поредицата въпроси който ви задавам но намерих още една причина да се тормозя за моята кола
.Значи проблема е следния колата си пали перфектно в тихи обороти е доста добре чува се едно леко щракане но мисля че е нормално все пак е дизел на един приятел Голф 4 пак 131 в тихи обороти е същата работа но при подаване на газ неговото утихва а моят продължава да къркори.Направи ми впечатление че при леко спускане на скорост без газ колата работи добре в момента в който и подам съвсем малко Газ и почва пак да хърка,надявам се някой да помогне ще съм много благодарен 
.Значи проблема е следния колата си пали перфектно в тихи обороти е доста добре чува се едно леко щракане но мисля че е нормално все пак е дизел на един приятел Голф 4 пак 131 в тихи обороти е същата работа но при подаване на газ неговото утихва а моят продължава да къркори.Направи ми впечатление че при леко спускане на скорост без газ колата работи добре в момента в който и подам съвсем малко Газ и почва пак да хърка,надявам се някой да помогне ще съм много благодарен Върни се в “Дизелови агрегати”