Изключително нов съм в този форум и разбира се регистрацията ми е обоснована с това.
Днес пътувах 200 км извънградско и ми се случи,когато карам на равен път,но и на баири(след преминаването на баира) ,в случаите когато не съм натиснал газта за определено време ,в даден момент,в който натискам газта автомобила не подава и трябва да я загася и пак да я включа ,за да се оправи.Не мога да си обясня откъде извира този проблем.Отворих капака и забелязах ,че тръбичките през които минава нафтата има въздух вътре,но един приятел ми каза,че това е нормално ,а друг не.Утре ще я водя на сервиз,но се съмнявам проблема да се реши така лесно.Първият път когато ми направи такъв проблем беше преди 2 дни,когато я карах в града и бях на 3-та скорост на 1100 1200 оборота и бях настъпил педала за да установя за колко време ще си набави оборотите ,защото имам и още един проблем та,след което за първи път мина в Авариен режим.
Имам познати,които се занимават със смяна на консумативи,части и т.н те ми сменяха консумативите и ми казаха,че тази кола не върви като ми обясниха ,че предишният собственик вероятно е барал помпата и ме съветваха да си направя центровка на помпата,защото реално не върви за 110 коня и колата се наема след 2000 2200 оборота на която и да е скорост освен първа а до достигането на тези обороти ,когато настъпя газта до долу ,колата набира със скоростта на охлюва.