Колеги, днес свалих, отворих и почистих километража на голфчето . Махнах пластмасата , след това стрелките и почистих самия циферблат със спрей с въздух и много малко спирт на върха на една клечка за уши, монтирах всичко и го сложих на колата. Първоначално като го монтирах на колата, не светеше лампата за еърбега, но стрелката за скоростта не работише и се налложи още веднъж да го отворя и да я наместя. След това отново го монтирах, всичко работеше, но лампата за еърбега изгасна за една секунда и след това светна пак. Няколко пъти дадох на контакт, но винаги изгасваше за 1 секунда и после продължаваше да свети. Няколко пъти го разкачах, но не се промени. През цялото това време колата не е мърдала от мястото си, не съм минавал през дупки или каквто и да е било, възможно ли е нещо по самата платка да съм прецакал. Също седалката и волана досата ги мърдах и проверих нещо да не съм разкачил ,но всичко изглеждаше точно. Възможно ли е лампата да свети без да има проблем защото това което ме притеснява е, че в случая не знам кой е дефектния еърбег ако има изобщо такъв, не дай си боще ако стане нещо