Тресене/Придърпване Golf 4 116 AJM PD

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
DenissD
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AJM

Тресене/Придърпване Golf 4 116 AJM PD

Мнениеот DenissD » Вто 20 сеп 2022 20:17

Здравейте ! От 3 месеца имам 1 проблем с голфчето. След 50км/ч като подържам скоростта, колата все едно придърпва, а при ускорение и след 60-70км/ч почва да тресе мъжката и не се кара. :scare3
Отидох на сервиз, оставих да я погледнат и ми казват, че дясната ми полуоска е от ауди и е по-дълга, поръчахме та сменихме. Звънкат ми да отида да я взема и мацката ми вика, че тресенето е било от полуоската и сега е оправено, придърпването било най-вероятно от вала, но трябва да се отвори и погледне.Качвам се в колата излизам извън града, напъвам я след 50км/ч и колата е в същото положение както преди да отида в сервиза. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ? Ще се радвам да сподели, че искам да си карам каруцата вече :love.vwclub

Потребителски аватар
NathaN
Автомобил: Seat Ibiza 6L
Двигател: PD 131кс BLT 2006

Re: Тресене/Придърпване Golf 4 116 AJM PD

Мнениеот NathaN » Вто 20 сеп 2022 23:21

Вал,повдигачи,лагери на вала според мен. Свали капака на клапаните и виж или някой да го погледне то се вижда, поне така си мисля аз че това е проблем наскоро някъде срещнах същата работа и се оказа точно това

Потребителски аватар
DenissD
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AJM

Re: Тресене/Придърпване Golf 4 116 AJM PD

Мнениеот DenissD » Чет 22 сеп 2022 8:18

В събота ще го отворя и ще погледна, ако някой друг колега има някаква предоставка ще се радвам да сподели, че със сменяне на части проба-грешка ще фалирам бръже

Върни се в “Дизелови агрегати”